Very nice place serving authentic Italian food
Paul Thomas
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31 Agosto 2025
10,0
A delightful, welcoming, and meticulously maintained restaurant. Impeccable service, attentive but not intrusive. The hostess explains the dishes with care and passion and recommends excellent wines. Spectacular food, made with top-quality ingredients. Highly recommended.
cinzia bartolini
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29 Agosto 2025
10,0
We visited this restaurant a few weeks ago, and this review has been on the table ever since. Just steps from the Mole Antonelliana, with a small but welcoming outdoor terrace, this restaurant offers authentic culinary delights, such as the trio of raw meats "cooked their way," with original and delicious combinations. Add to this the courtesy and expertise of the owners, and the price was absolutely in line with the quality of what we ate. We'll definitely be back.
EDIT
As promised, we returned, this time for dinner instead of lunch. And I stand by my last review, adding a few photos.
Luca Buggio
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19 Agosto 2025
10,0
A delightful and welcoming place to enjoy excellent traditional Piedmontese food. Recommended for those visiting Turin and looking for a pleasant time in good company.
Linda Giacalone
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02 Agosto 2025
10,0
We stumbled upon this restaurant by chance for a business dinner, right next to the Mole Antonelliana. The menu displayed and the owner's helpfulness and passion, who explained it to us in detail, immediately convinced us to stay for dinner. And we were delighted; everything was delicious; sampling such exquisite Piedmontese cuisine made for a wonderful evening. Highly recommended!
Massimiliano D'Angelo
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23 Luglio 2025
10,0
The staff were very kind and attentive, I'll be back!
Federica La Cara
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10 Luglio 2025
10,0
Restaurant located in the Mole. Attention to detail in the environment. Piedmontese cuisine with homemade pasta and grandmother's recipes. Impeccable service, super attentive and punctual. Excellent grandmother's Agnolotti and the Piedmontese appetizer to share with all the unmissable specialties of the local cuisine. Reasonable bill
Camilla N.
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06 Luglio 2025
8,0
We went to Melograno to celebrate my boyfriend's Doctorate and we couldn't have made a better choice! Sara, the owner, is a kind, helpful, easy-going person and above all attentive to the little details! She satisfied every request and was careful that everything went well. A few weeks before we had been to the restaurant and she helped us choose the menu for the evening of the party. Exceptional food! An authentic Piedmontese restaurant in a fantastic location! Right at the foot of the Mole, the restaurant is very beautiful and characteristic.
Rosa Fedele
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06 Luglio 2025
10,0
Ottimo ristorante di cucina piemontese nel centro di Torino, vicino la mole Antonelliana. Il locale è carino, non molto grande, con tavoli all'interno o all'esterno, sulla strada. La cena è stata davvero soddisfacente: ottimi gli antipasti, in particolare le tartare, ottimi i primi piatti e molto buona anche l'anatra. Inoltre buona scelta di vini. La proprietaria è stata molto gentile e disponibile, così come il resto dello staff. Prezzi medio alti, ma qualità alta. È stata davvero una piacevole serata.
Andrea
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11 Giugno 2025
10,0
Non c'è due senza tre...!
Così vuole il detto e così confermo, perché in questo ristorante di cucina tipica Piemontese siamo già stati 2 volte a pranzo e con oggi è la terza ed ogni volta è una soddisfazione!
Il posto si trova esattamente dietro la Mole Antonelliana ed è disposto su due livelli, all'ingresso troviamo una prima sala accogliente e scendendo le scale si accede ad una sala più ampia. Lo stile richiama quello delle case di una volta ed è molto familiare infatti ci si sente subito a proprio agio e come a casa anche grazie al personale che è molto accogliente e ben disponibile a soddisfare le richieste dei clienti.
Il menù presenta una buona varietà di scelta tra antipasti, primi, secondi e dessert e la cosa spettacolare è che tutti i piatti rispecchiano la vera cucina Piemontese sopratutto perché sono piatti fatti in casa seguendo le ricette originali. Gli antipasti prevedono varie scelte ma assolutamente da provare è quello piemontese che comprende vari assaggi tra cui flan di verdure con crema di acciughe, tomini in salsa verde, vitello tonnato, tartare di fassona, peperoni in bagna caoda, salsiccia di Bra e altre specialità che variano a seconda della stagione. I primi spaziano dai plin alla Piemontese ad altre paste ripiene e non fatte rigorosamente in casa, da non perdere gli "agnolotti di nonna Giovanna" che sono un'esplosione di sapori.
Sui secondi ce la si gioca bene con brasato, stracotti, ma anche filetto di maiale o anatra.
Non si può uscire senza aver concluso con uno o anche più - perchè no - dolce tipico tra cui il "bicerin" o anche il bunet, ma meritano pure il tiramisù e la sbrisolona.
Insomma in conclusione ristorante molto valido a conduzione familiare con ottima scelta di piatti tipici piemontesi ed un ottimo rapporto qualità prezzo. In media il prezzo a persona per un antipasto ed un primo (o un secondo), dolce, caffè, liquore e acqua si aggira intorno ai 40 €. IL MELOGRANO È SEMPRE UNA CONFERMA
🌻 Michela Andreani 🌻
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13 Aprile 2025
10,0