Having stumbled upon this beautiful place by chance, we had a wonderful time. The owner is charming and offers excellent advice. It was truly a wonderful experience, and I highly recommend it.
And what's more, we're right next to one of the city's iconic buildings, which could fall on our heads at any moment, but it doesn't matter because we're eating and drinking well.
jean-Luc Hedrich
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22 Giugno 2025
10,0
I was a guest for an anniversary dinner with my partner.
First of all, the quality of the food is excellent, we were pleasantly surprised. The place is very nice, intimate and tastefully decorated.
The owner was very kind and attentive to our requests.
I don't have any photos to attach because I'm not in the habit of photographing what I eat but I assure you that what you see in the photos of the place is 100% true.
I will gladly return and I highly recommend it.
Christian Taverna
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20 Giugno 2025
10,0
Visiting Turin and attracted by the reviews I decided to try this restaurant to taste the traditional dishes. What can I say?! Excellent food: veal with tuna sauce and ravioli del plin really delicious. The service was also very much appreciated, present and available but never excessive. Good quality-price ratio. Recommended! :)
BEATRICE TULONE
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18 Giugno 2025
10,0
Ottimo ristorante di cucina piemontese nel centro di Torino, vicino la mole Antonelliana. Il locale è carino, non molto grande, con tavoli all'interno o all'esterno, sulla strada. La cena è stata davvero soddisfacente: ottimi gli antipasti, in particolare le tartare, ottimi i primi piatti e molto buona anche l'anatra. Inoltre buona scelta di vini. La proprietaria è stata molto gentile e disponibile, così come il resto dello staff. Prezzi medio alti, ma qualità alta. È stata davvero una piacevole serata.
Andrea
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11 Giugno 2025
10,0
Excellent restaurant serving Piedmontese cuisine in the centre of Turin, near the Mole Antonelliana. The place is nice, not very big, with tables inside or outside, on the street. The dinner was really satisfying: excellent appetizers, especially the tartare, excellent first courses and very good duck. Also good choice of wines. The owner was very kind and helpful, as was the rest of the staff. Medium-high prices, but high quality. It was a really pleasant evening.
Andrea
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11 Giugno 2025
10,0
Very well-kept, characteristic place, excellent quality Piedmontese cuisine, superb the meat agnolotti of grandmother Giovanna, produced by them, and the veal with tuna sauce. Very kind managers. At the foot of the Mole, beautiful location! Recommended
giovanna torre
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08 Giugno 2025
10,0
A wonderful place that allows you to eat literally next to the Mole Antonelliana and that offers slightly gourmet or refined cuisine, but in line with Piedmontese tradition.
The owner was very kind both in tolerating our delay and in making his preparation available to us. The cost is medium-high, but it is absolutely worth it.
Michele Del Prete
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06 Giugno 2025
10,0
All very welcoming and excellent service and also they are all super nice they make you feel at home, excellent food I have never eaten so well in my life, I openly recommend it because it is very worth it
Anita Rosetti
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01 Giugno 2025
10,0
I have been to this place first for my 35th birthday and then for my partner's birthday in April. The owners and staff are welcoming and kind, the food is always excellent, quality and typical Piedmontese, the location is very interesting even in the details of the furniture, it is located under the Mole, I also recommend it to those who come to visit the city for the first time!
antonella scarpino
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14 Maggio 2025
10,0
Non c'è due senza tre...!
Così vuole il detto e così confermo, perché in questo ristorante di cucina tipica Piemontese siamo già stati 2 volte a pranzo e con oggi è la terza ed ogni volta è una soddisfazione!
Il posto si trova esattamente dietro la Mole Antonelliana ed è disposto su due livelli, all'ingresso troviamo una prima sala accogliente e scendendo le scale si accede ad una sala più ampia. Lo stile richiama quello delle case di una volta ed è molto familiare infatti ci si sente subito a proprio agio e come a casa anche grazie al personale che è molto accogliente e ben disponibile a soddisfare le richieste dei clienti.
Il menù presenta una buona varietà di scelta tra antipasti, primi, secondi e dessert e la cosa spettacolare è che tutti i piatti rispecchiano la vera cucina Piemontese sopratutto perché sono piatti fatti in casa seguendo le ricette originali. Gli antipasti prevedono varie scelte ma assolutamente da provare è quello piemontese che comprende vari assaggi tra cui flan di verdure con crema di acciughe, tomini in salsa verde, vitello tonnato, tartare di fassona, peperoni in bagna caoda, salsiccia di Bra e altre specialità che variano a seconda della stagione. I primi spaziano dai plin alla Piemontese ad altre paste ripiene e non fatte rigorosamente in casa, da non perdere gli "agnolotti di nonna Giovanna" che sono un'esplosione di sapori.
Sui secondi ce la si gioca bene con brasato, stracotti, ma anche filetto di maiale o anatra.
Non si può uscire senza aver concluso con uno o anche più - perchè no - dolce tipico tra cui il "bicerin" o anche il bunet, ma meritano pure il tiramisù e la sbrisolona.
Insomma in conclusione ristorante molto valido a conduzione familiare con ottima scelta di piatti tipici piemontesi ed un ottimo rapporto qualità prezzo. In media il prezzo a persona per un antipasto ed un primo (o un secondo), dolce, caffè, liquore e acqua si aggira intorno ai 40 €. IL MELOGRANO È SEMPRE UNA CONFERMA
🌻 Michela Andreani 🌻
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13 Aprile 2025
10,0