Lunch with friends (2 tables of 15 people, including children). Previously agreed menu: trio of first courses (tortellini, tortelloni and lasagne) + gnocco and tigelle + moist sautéed mushrooms + cured meats and cheeses + jam and Nutella. Desserts for almost everyone: a dozen bottles of wine, bitter coffee and some sweet wine.
One of the best traditional cooking experiences of the year. Nice location with a beautiful view. Quick and efficient staff. Another positive note is a nice wine list from which to draw.
All for a very honest sum of 50 euros each.
Highly recommended!!
Claudio Brida
.
16 Dicembre 2024
10,0
For us the portions were a little small but otherwise everything was very good!
Service 5
The atmosphere and location 5
Price quality 5
See you soon to taste other typically your dishes.
M “Morgan de Toi” K
.
15 Dicembre 2024
10,0
We went with a family couple to eat here at Cantacucco in Missano di Zocca, recommended to us by my colleagues in the area. Very large menu with many cheeses to try! The quality of the food was very good as the portions were also normal. The service offered was average considering that the place was full. The bill was quite in line with what was estimated and with the overall service we received. Advised!
Matteo
.
24 Novembre 2024
8,0
Excellent cuisine and service...I will happily return...I really recommend it. Compliments.
Penelope Penelope
.
22 Novembre 2024
10,0
Everything perfect! A great lunch with friends! Well done and helpful owner who advised us on APPROPRIATE wines!
Pier Paolo Rusticelli
.
14 Novembre 2024
10,0
Very pleasant experience. Recommended by a friend I found exactly what I expected. Mushroom-based menu, all excellent. I particularly liked the stuffed pasta with ricotta and mushrooms. And what about the borlenghi.... I love them. Also noteworthy is the welcome and the service, you feel at home, even if it was your first time going. The place is informal and perhaps I liked it for that very reason. We struggled with the hairpin bends and the navigator to get there but it was worth it!!!!!
Teresa Guidi
.
08 Novembre 2024
10,0
Familiar and comfortable environment, good food, unfortunately rude and annoyed staff, too bad!
Alice Malagoli
.
30 Ottobre 2024
6,0
Had lunch for the first time in this restaurant, located in the Zocca mountains. Traditional food of the highest quality. An amazing rabbit with chestnuts! Excellent raw material/price ratio. I highly recommend.
Natascia Medici
.
20 Ottobre 2024
10,0
In estate mi piace frequentare questo locale dove la carta presenta molti piatti ai funghi ma come l’anno scorso il mese di agosto non è ancora il top per mangiarli. Poco male:mi sono consolato con un prosciutto di mora romagnola che si scioglieva in bocca poi una buona tagliata di manzo ottimamente cotta(perciò intendo molto poco cotta)oppure un flan di porcini con salsa al parmigiano o un buon primo piatto fatto rigorosamente in casa. Ho letto alcune recensioni che si lamentavano del servizio:sono persone che non sanno relazionarsi col prossimo,perché sicuramente qui non si ha a che fare con degli “sbordelloni” ma neppure con degli “sgodevoli maleducati”(sgodevole è un termine bolognese per chi è antipatico e scontroso)
semplicemente con un servizio giovane,efficiente e professionale (con me anche piacevole e cordiale). Carta dei vini da fare invidia a ristoranti di alta gamma con ricarichi onestissimi. Carta dei formaggi proporzionalmente anche meglio. Buona la scelta e la qualità dei dolci. Con 35 euro mangi poi per bere dipende da te(ma ribadisco la grande offerta di vini a prezzi onesti….ma la qualità si paga). Volendo ci sono vini del territorio a prezzi ragionevoli.
alfredo b
.
18 Agosto 2024
10,0
Un posto dove poter tornare, il locale è bello con area interna ed esterna curarata, personale gentile, il proprietario è una persona professionale e molto cortese. Non essendo del posto ci ha addirittura fatto vedere come si farcisce la "tigella" (squisita). Menu alla carta con anche 2 opzioni di menu composti. Prezzi giusti. Consigliato!
Mariana B
.
16 Luglio 2024
8,0