Few words, the images speak for themselves, and the taste is even better. Hello
Francesco Pellegrini
.
10 Marzo 2024
10,0
Splendid place, delightful owners and sublime food! Thanks….and see you next time!!!
Mario Monoruota
.
03 Febbraio 2024
10,0
Spectacular cellar, excellent aperitif of cured meats and cold cuts but also first courses and desserts. Polite and friendly staff. I will come back to this place for dinner too.
silvia scurti
.
28 Gennaio 2024
10,0
In a somewhat isolated area of Bucchianico and perhaps not very easy to reach for everyone as it is the last stretch on foot from where you leave the car at the restaurant even if it is short and slightly steep... anyway it's worth it... local panoramic with a cellar that is absolutely worth visiting, just as the focaccias and paella are absolutely worth tasting, although they are not always available. The sommelier owner will be ready to recommend the best wine to pair with the dishes even if "in his own way"... anyway the dishes they were all excellent!
Michela Gargiulo
.
08 Gennaio 2024
8,0
Pizze ripiene originali, ma servizio lentissimo e prezzi sopra la media. Non hanno birra alla spina, ma solo un tipo in bottiglia.
vivauk
.
02 Gennaio 2024
6,0
Excellent cellar located on the lower floor. In fact, it has a variety of wines that are paired with various platters of cured meats (hand-cut San Daniele) and cheese with various types of maturation. On the upper floor it is also possible to dine à la carte. But the real jewel remains the cellar which differentiates itself from the standards and offers a characteristic and welcoming environment, with the owner who also knows how to entertain.
Ulula Alla luna
.
31 Dicembre 2023
10,0
The cramped cellar? It's one of the most beautiful things I've ever seen, my humble opinion. Maybe I'm biased because it's my favorite place but I find everything exceptional, especially my beloved paella. Too bad for the owner Claudio 😜🤣🤣, he's... legendary.
Richmund I.
.
30 Novembre 2023
10,0
Posto molto buono e accogliente, in particolare modo dal proprietario, simpaticissimo.
Da segnalare, la pratica della degustazione in cantina prima di un pasto; affascinante, anche se un po' cara...
Lorenzo .30
.
26 Novembre 2023
8,0
Welcoming service, Mr. Claudio makes everyone feel at ease! The food then...real flavours! Focaccia with sublime lard and much more....Incredible wine cellar...what can I say....we will definitely be back!
La posta di Anto Anto
.
26 Novembre 2023
10,0
Sono ormai anni che vengo a Ferrara: prima con i miei genitori (che a loro volta venivano da giovani) da piccolo e ora che sono fuori regione, non appena torno in Abruzzo.
Nonostante fossero passati alcuni anni dall'ultima volta, la qualità si riconferma sotto ogni punto di vista.
Sono stato con la mia ragazza per la cena di Ferragosto. Menù fisso che comprendeva: tagliere di salumi e formaggi, una focaccia (metà con il lardo metà con il cosciotto porchettato, se non sbaglio, che è la mia preferita) e una paella valenciana abbondante da dividere in due.
A finire, la pizza dolce fatta in casa dalla mamma del proprietario: tradizionale, genuina e, naturalmente, squisita.
Il personale è gentile e attento al cliente. Claudio è sempre molto simpatico e ti fa scappare una risata con i suoi racconti tra i vari pasti.
L'ambiente è super rilassante e perfetto per una cena in due (ma anche famigliare).
Finito di cenare, si può fare una piccola passeggiata tra le vie storiche del paese, sempre molto affascinante.
Posso dire con certezza che è il mio must to go non appena torno nel mio Abruzzo.
Michele Dileo
.
23 Novembre 2023
10,0