Excellent food, dining room and kitchen staff truly kind and attentive to every request. The presence on the menu and the willingness to adapt the dishes in vegan and gluten-free variations were much appreciated. We will definitely be back!
Adrian Vella
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19 Aprile 2025
10,0
Nice restaurant with a few very welcoming seats where reservations are recommended. The real highlight is the high-level cuisine with varied and very fresh fish. It offers two types of menu: the traditional one which obviously refers to local dishes and the innovative one where you can find tasty reinterpretations of the same, without however being risky with the combinations which always remain well chosen. For dinner I opted for a very rich seafood appetizer with various proposals of molluscs, crustaceans and fish. For the second course I couldn't resist the mixed fried fish with real fish and therefore with plenty of real fish with bones, the frying was very light and very crunchy; don't expect the usual prawns and squid which are mostly frozen, here we are talking about real fish. There is a wide choice of desserts made by the chef and an interesting wine list with excellent local wines. The price is honest, around €50 per person, truly deserved. Advised
Angelo Abruzzo
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06 Aprile 2025
10,0
3 stars not 4 only for that (now unfortunately widespread) 10-20% too much in the price
Marco Del Mancino
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15 Marzo 2025
6,0
Very satisfied, good food, friendly and approachable staff, good cheese and cured meat platter and top Maremma steak, honest price.
giuseppe ciociola
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16 Febbraio 2025
8,0
Tuttttto ottimo complimenti è poco, la cura che hanno per il cliente è spettacolare complimenti veramente bravi bravi
Barbara Serra
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10 Gennaio 2025
10,0
Very cozy restaurant, with a beautiful atmosphere and Romanesque Medieval Architecture.
We had a true gastronomic experience for my daughter's birthday dinner with pasta and seafood.
The chef is very friendly!
The dishes are very well served, and the prices are fair.
Felipe Oliva
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27 Dicembre 2024
10,0
Excellent restaurant in the center of Massa. We ate an excellent dish of tordelli and an equally excellent mixed fried dish. We shared a very good dessert. Prices a little expensive, but very high quality. Absolutely recommended.
Franco Dotti
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16 Novembre 2024
10,0
Locale bello, tavoli ampi il che non è facile ultimamente trovarli. Non si è mangiato male, ma non ho sentito nulla di speciale nelle pietanze. Nota positivissima le due ragazze, soprattutto la mora molto preparata, ma se avessero indossato due camice bianche…, il menù alla carta è scarno poi c’è il fuori menu dando la sensazione che ci giocassero, infatti sulla carta abbiamo ordinato solo due antipasti. mi é sembrato che ci giocassero in quanto non sai quanto spendi, la cameriera ha impiegato 10 minuti per elencarlo, tecnica con la sorpresa finale (il conto) infatti non sai quanto spendi, piatti scarni, i casoncelli cacio e pepe e matriciana ne ha portati 6! La bistecca irlandese senza sapore, veramente una delusione, patate al forno molto buone, antipasto buono, ma non speciali. Il servizio è cominciato con un consume, poi il caos antipasti a metà, poi arriva il primo, lo porta via poi il secondo è ancora l’antipasto, mancanza di organizzazione, non credo che la mia presenza le abbia fatti emozionare!L’unica emozione 55€ a persona con due bottiglie di vino della casa e una alla carta da 25€, mi sembra veramente esagerato.
marco n
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10 Novembre 2024
6,0