Historic fish restaurant where it is necessary to book a few days in advance otherwise you won't find a place. The food is superb, the starter they offer with various tastings is excellent. The service is courteous and attentive. The environment is a little cold, it is a typical restaurant decor without particular furnishings, but still absolutely comfortable. I went for dinner on a Saturday, the place was full of customers and they handled the situation very well. We didn't wait and they took their time.
Mariella Anziano
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07 Aprile 2024
8,0
Good food... Nice people.. Nice atmosphere... Medium-high prices
olivia Ortenzi
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29 Marzo 2024
8,0
Courtesy, availability, average food, average high price this evening disproportionate in relation to the tasting
riccardo trenta
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16 Marzo 2024
8,0
Excellent Sardinian fish restaurant in the center of Rome. Very elegant, typical and very good dishes.
Laura Fusco
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05 Marzo 2024
10,0
I've been there for a business lunch recently and had a good time.
First of all, the environment is certainly welcoming, it feels like being at home, it is one of those quality trattorias where you can breathe well-being. Original Venetian floors, high ceilings, sober but elegant at the same time.
Service ok.
What I ate was flawless and very well made. Fried octopus, seafood salad, spaghetti with clams and bottarga.
A good white wine, but I couldn't exaggerate since we were talking about work...
I didn't pay, so I can't judge the bill, but I have the feeling that it's not cheap.
I would stay here again.
Federico Smanio
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03 Marzo 2024
8,0
Tops for a real special dinner. Pricy but worth every penny. Starts with a bubbly flute of Prosecco on the house and from there, everything is better. We had white shrimp (gamberetti) with truffles and the linguine with lobster (astice) - heathy portions! Just the traditional seadas from Sardegna- desert with honey and goat cheese, accompanied with 2 chalices of vermentino wine. A 20% discount from the Fork brought the bill to 80 euros. Fine dining at its best.
Anthony Lombardi
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18 Febbraio 2024
10,0
Premesso che 5 stelle si danno solo a Falcao, il ristorante nonostante 2 piccoli inconvenienti (HANNO SUBITO DATO DISPONIBILITÀ A RIMEDIARE) e’ di livello arredamento classico ma curato sedie in pelle comodissime e cibo di qualità ragazzi veloci e praparati! CONSIGLIATO
Alessio Castagnetta
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11 Febbraio 2024
8,0
Cosa dire è difficile trovare un prodotto di questa qualità il crudo Vivo gli antipasti sempre ricchi e vari sono sicuramente il pezzo forte del ristorante però si mangiano anche ottimi primi spaghetti con i ricci su tutti ma anche ottimi risotti , ultimamente ho provato un pacchero con la ricciola eccezionale una buona cantina con vini di ogni genere sardi nazionali e bollicine di ottima fattura per me tra i primi tre ristoranti di Roma di pesce
gianbebe
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07 Febbraio 2024
10,0
Molto buona la grigliata di calamari e gamberi, assolutamente non all'altezza gli antipasti. Costo medio alto non corrispondente alla qualità.
Silvia Scaringi
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07 Febbraio 2024
8,0
È sempre un piacere tornare in questo elegante ristorante. Il servizio è attento e professionale. Subito ci accolgono con pane carasau e pomodorini accompagnato da gamberi fritti in foglie di zucchine e maionese.
Tra gli antipasti scegliamo un piatto di salmone marinato all’arancia e un ottimo piatto di melone e gamberetti. Per non farci mancare nulla prendiamo anche alcuni tartufi di mare.
Come primo gustiamo nuovamente i ravioli di patate e cernia al profumo di menta, sempre ottimi con l’unico appunto che la menta quasi non si percepiva.
Decidiamo di concludere la cena con un paio di deliziosi sorbetti al mandarino accompagnati (offerti dalla casa) da un paio di dolcetti alle mandorle e un paio di cantucci.
Prezzi un po’ alti ma adeguati al livello del locale.
peppep
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05 Dicembre 2023
10,0