Ideal location to spend moments of carefree and serenity. And a super recognized place all over the world. Definitely and recommended for a medium-high range.
Giuseppe Ercolano
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15 Gennaio 2025
10,0
More than a restaurant and a hotel, it is a LEGEND.
A legend is usually something invented, a fruit of the imagination with fantastic characters.
No, here No it's all true, all real, so beautiful, welcoming and evocative that it actually feels like being in a fairy tale.
Kindness and friendliness take on what I would dare say is "therapeutic" contours: they pamper you and make you feel good with every look, every step, every piece of advice, every choice.
For the history and continuity of the dishes, among other things with self-produced raw materials, Michelin should give a "North Star" like those on the Hollywood Walk of Fame and go beyond 1, 2 and 3 stars. After a year and a half of work it reopened this year 2024 in March and I must say that today it is certainly the best of what can be found in the catering and hospitality scene.
I could go on but this is just a review.
For lovers who haven't been there yet: GO THERE! It is indeed a LEGENDARY experience.
Emiddio Esposito
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29 Dicembre 2024
10,0
Beautiful hotel I recommend to everyone you won't regret it
Meg Castellani
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09 Dicembre 2024
10,0
Beautiful place, comfortable, very friendly staff. I highly recommend it 👍😘
marco Nizza
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08 Dicembre 2024
10,0
Una esperienza enogastronomica fantastica. In una delle più grandi maison della accoglienza mondiale. Non saprei scegliere il piatto migliore. Dalla ricciola al maialino. Passando per i plin e lo spaghetto aglio ed olio. Grandi maestri. Da Ernesto in cucina a Mario in sala. Ma soprattutto la sapienza di don Alfonso. E la magnifica classe da grande dama di madame Livia. Applausi
Andrea Di Martino (Baol70)
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29 Ottobre 2024
10,0
A fantastic food and wine experience. In one of the largest hospitality houses in the world. I couldn't choose the best dish. From amberjack to piglet. Passing through the plin and the spaghetti with garlic and oil. Great masters. From Ernesto in the kitchen to Mario in the dining room. But above all the wisdom of Don Alfonso. And Madame Livia's magnificent grande dame class. Applause
Andrea Di Martino
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26 Ottobre 2024
10,0
We had dinner. Fantastic evening with attentive and excellent service. Score 10 for the menu and the possibility that the owners give to choose a tasting menu or à la carte dishes. In such renowned venues this is not something to be taken for granted. Even though the dishes are traditional, they have a modern note that enhances them. The staff are very attentive but not intrusive, this is also not a given nowadays. For those who want to live an experience it is the right place. The cellar is splendid. The owners are very simple and refined people, they welcome you and follow you throughout the evening. I think staying is equally splendid. They also have a cooking school room.
Diego Ricci
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15 Ottobre 2024
10,0
Si può recensire un'esperienza emotivo/culinaria? Il rischio di fare paragoni con altri ristoranti è troppo alto e rischierebbe di non rendere giustizia a questa struttura che sin dall'accoglienza fa emergere le differenze. Immersa nel verde con saloni particolarmente belli ed eleganti e una cantina da BRIVIDI per quanto è bella, straricca di vini e stimolatrice di tutti i 5 sensi. Indiscutibile la qualità delle materie prime, utilizzate con tecniche sopraffine e all'avanguardia. Carta dei vini infinita. Cordialità, cortesia e competenza di tutto lo staff sono evidenti in ogni dettaglio. Serata indimenticabile.
State aspettando il prezzo? Allora non fa per voi.
gila2010
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04 Ottobre 2024
10,0
Not only is this beautiful restaurant in a beautiful property. It is an oasis of both charm and calm. We felt at once that we were truly welcome guests to a family's home, and that extended even to being invited to visit the superb chefs in their exemplary kitchen. Not for nothing is the staff entry marked "artists' entrance" - artists indeed.
Nicholas
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24 Agosto 2024
10,0
Proviamo per la prima volta il ristorante… devo dire tutto molto curato nei minimi particolari… veramente un’esperienza da provare per chi fa tanti sacrifici a lavoro e comprende cosa significa io lavoro e la dedizione. Iniziamo con un giro nella sala esposizione dei prodotti e delle ceramiche. Poi andiamo in cantina dove ci sono oltre 25.000 bottiglie e alcune, non più bevibili per la loro età, ma qualcosa di impressionante, compresa la collezione di famiglia non in vendita. Poi ci accomodiamo al tavolo . Scegliamo il menù quelli degustazione , che per il prezzo uno rimane impressionato, vedendo le porzioni ti chiedi se ti alzerai affamato, e invece no le porzioni sono giuste sono non potresti mangiare 10 piatti. Iniziamo con un benvenuto della casa, tutti e tre ottimi, già da qui si capisce che la materia prima è di altissima qualità e l’innovazione della tradizione è presente in ogni portata. Poi si saggiano gli antipasti i due primi, due secondi e pre dessert e dessert. Tutto ottim
Carmine
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15 Agosto 2024
9,0