Ristorante di Pesce fresco - Il Cavalluccio Marino In Cosenza

7,2

Basado en 333 opiniones encontradas en 2 webs


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8.2

tend

90
Di 337
in Cosenza
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Di 171
di cucina Italiana in Cosenza

I clienti commentano i loro piatti di...

pesce vongole cucinato antipasti

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 268 9
Recensioni Nota
TripAdvisor 57 8
Top quality, abundance on the dishes and impeccable service. Fair price. In a city surrounded by seven hills it is difficult to eat fresh fish, but Edy and his wife know how to satisfy their customers well.
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09 Gennaio 2024
10,0
Excellent restaurant Friendliness Impeccable service Unsurpassed quality Elegant and unmistakable environment
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10 Dicembre 2023
10,0
Excellent restaurant. Welcoming waitresses. Fresh food, very good and generous portions. We recommend it!!! I'll be back for sure.
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05 Dicembre 2023
10,0
The best restaurant I have ever tried in my life. Apart from the fact that the food is exquisite, the waitresses are super friendly and professional, especially a slim girl with pretty eyes. 🙌
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30 Novembre 2023
10,0
Due parole: OTTIMO e ABBONDANTE! tutto veramente gustoso e porzioni adeguate alla voglia di Mare!!.. Consigliatissimo a chi vuole gustare il Mare in ogni sua forma!! Naturalmente accompagnato da ottimo vino! Complimenti!
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08 Ottobre 2023
10,0
Ristorante accogliente , cibo molto buono, dotato di giardino dove spesso si organizzano serate con Karaoke. Spero di ritornarci
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24 Settembre 2023
8,0

Ristoranti simili a Cosenza

7,2
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Recensioni

la braceria di Nina ed Egidio

28/07/2023: Eravamo in vacanza con i miei cognati e abbiamo individuato questo locale... scelta perfetta... Subito accolti con calore , sembrava di essere veramente in famiglia. Menu ben strutturato sia carne che pesce. Tutto veramente buono. Le tagliate di tonno squisite, le fritture di pesce non unte e belle croccanti,, le patate caserecce fritte, le alette di pollo ben cucinate e speziate al punto giusto... Ma soprattutto la grigliata mista di carne e la fetta di vitello da 300 gr..che dire ..spettacolari.. la fetta di vitello si scioglieva in bocca per quanto era tenera...nella grigliata sette pezzi diversi di carne, tutti cotti alla perfezione... Se dovessi trovare una cosa negativa, direi forse l'antipasto della casa, ma solo perché con un locale come questo mi aspettavo un qualcosa di diverso, essendoci molte verdurine , fagioli, cipolla, zucchine ecc e poca "sostanza"ahhaha...ma cmq tutto buono. I prezzi giusti (18 la grigliata, 18 il tonno , 15 vitello...forse un po' eccessivo l'antipasto 10).. ci torneremo di sicuro, soprattutto per il servizio veramente ottimo verso noi clienti
28/07/2023: Cena favolosa , grigliata di carne spettacolare (consigliata per cottura e tenerezza ) , ottima accoglienza personale molto attento , prezzi contenuti direi nella norma !
7,2
353
Recensioni

Paluà

08/09/2023: Pleasant and refined location, very good fish dishes. It is always pleasant to dine while listening to the voice of the sea in the background. We will be back for sure!
06/09/2023: Surprise flavors! My wife and I "accidentally" stumble upon this restaurant. On one of our trips where we go "randomly" in search of fish restaurants without booking... Premise nr 1: the rating on the service (5s) is sincere but it must also be said that we went to the season almost over; There were only two of us in the room plus a table with 4 kids so it should be checked at busier times. Having said that, in our experience the service was quick, courteous (with the right entertainment that never becomes invasive) and precise. Premise nr 2: be wary of the menu... I mean, no matter how good you are at imagining the flavors of the various dishes you are choosing, you will be surprised. Very pleasantly I would say. Yes, because you can't imagine the overall effect of octopus with Burrata, honey, hazelnuts and rocket. You need to eat a bite with all the elements to get an idea of ​​everything. You can't even imagine the effect of tuna meatballs with turnip greens and parmesan fondue... Crispy on the outside but with a warm, melting heart of provola... These two dishes are a must try. The rest, however, is no less. We also had crudité appetizers (the Cetraro red prawn is unparalleled), fried baby octopus, cuttlefish julienne with caramelized Tropea onion. All accompanied by a Critone white wine from the Librandi winery, coffee and amaro. The final bill is €80. Probably the same menu in our city (Verona) would have cost exactly double... Overall, a very pleasant experience, it's just a shame that at Christmas, when we return to the area, they are closed. They observe seasonal opening approximately from April to October. Follow us on social media for updates on menu changes and openings!

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