I've always been going there, always good. The best pannacotta in the world
Alessio Scafidi
.
08 Gennaio 2025
10,0
Excellent food, very varied and plentiful.
Good service.
Giuseppina Malpede
.
31 Dicembre 2024
10,0
Nice place, we ate well, I will definitely return. Top service
Michela Moio
.
31 Dicembre 2024
8,0
I went to this restaurant with a large group of friends, we were placed in a room on the first floor, everything was excellent.
I ate Bagna Cauda for the first time, a pleasant discovery. the preparation of Zabaione is very suggestive. Great experience overall.
Paolo Previati
.
27 Dicembre 2024
10,0
Always a pleasure to go and eat at Defilippi. Really good and genuine dishes. We feel that despite the passage of time they want to keep the Piedmontese tradition alive. Well structured and fast service. There was a lack of foresight in some situations, but the commitment must be rewarded. Unsophisticated dishes, but simple as per tradition. The environment has various rooms and all with a retro style that acts as a pandan for the dishes offered. The mixed fried food is highly recommended.
Cristian Vicedomini
.
27 Dicembre 2024
8,0
Beautiful place, very welcoming and very good food! Not to mention the desserts and to top it off with a nice zabaglione made on the spot! Very very good congratulations ❤️❤️❤️🔝🫶🫶🫶
Larion Ioan
.
25 Dicembre 2024
10,0
Piemontese kitchen at its best.
Guido Parigi
.
14 Dicembre 2024
10,0
Siamo stati in questo locale per un evento in famiglia. Siccome la nostra famiglia è piena di buone forchette, abbiamo scelto di iniziare con 4 antipasti, per poi proseguire con un primo, fritto misto piemontese, torta e terminare con il famoso zabaione!!!! E’ stato tutto TOP!!! Cena fantastica, accoglienza e trattamento altrettanto!!!! Consigliatissimo!!!!!! Il fritto misto è stato regale!!! Molto soddisfacente, cucinato benissimo e tutte le portate erano calde, caratteristica importantissima!!!!!🔝💯
gigiedina
.
13 Dicembre 2024
10,0
Classic but good Piedmontese cuisine with a wide daily choice. Attentive service. Very well stocked cellar. Cheese trolley to try. The eggnog made at the table at the moment sublime pleasure.
Fabrizio Occhiena
.
04 Ottobre 2024
8,0
Ho mangiato abbastanza bene. Abbiamo preso
Misto di antipasti freddi+ carrello di arrosti con patate al.forno. c'era anche una persona vegetariana che ha preso misto antipasti e un contorno.
4 dolci buoni acqua, 1 bottiglia di vino e 2 caffè. In 4 abbiamo speso 150 euro.
Il.personale è cordiale ed è attento
Soddisfatti