When will the Michelin star be awarded??
I had dinner with my parents for my birthday and it was a great party. How Daniel runs his restaurant is that of a Great Chef, and so he is. The dishes are balanced, between tradition and innovation, simplicity and refinement, between salty, sour, bitter, sweet and umami, all in one dish, always. Worthy of note are the seafood risotto and the suckling pig... the service is impeccable with young and knowledgeable waiters.
Daniel's direction, always with a smile, transmits passion to everyone, through the staff to the final customer.
Lorenzo Racchi
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14 Agosto 2024
10,0
“Young forks” menu. It was a pleasure to dine at the chef's table and watch the dishes being prepared. The chef with whom we exchanged a few words was also very helpful. Very good dishes and brilliant atmosphere. One above all the risotto...fantastic!
Marco
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01 Agosto 2024
10,0
Great tasting menu! Wonderful place!
Adrienne G
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19 Luglio 2024
10,0
Excellent experience. Very nice place, very kind staff and delicious food
Francesca Racchi
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17 Luglio 2024
10,0
Always a point of reference in Milan.
carlo germano ravina
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16 Luglio 2024
10,0
One of the best restaurant experience in Milan!
Enrico Pavan
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07 Luglio 2024
10,0
One of the few places in Milan that can compete with restaurants in European capitals.
Ugo Rota
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26 Giugno 2024
10,0
Tried the young forks menu which included a small welcome entré with fried gnocco with mortadella, a small appetizer, a risotto with lemon, liquorice and roast sauce, a sort of vegetable millefeuille, two sheets of millefeuille as dessert and some small pastries the final. The panettone-type puffed bread is delicious. To drink a bottle of red wine from the Federico Graziani winery for 65 euros.
The food was quite good but I had imagined the experience of being at the counter overlooking the kitchen to be different, more immersive. The final bill with a bottle of water was 180 euros. I would have preferred the existence of half a bottle of wine because a full one is a bit heavy and the interaction between the chef and the diners.
Daniele M
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16 Giugno 2024
6,0
Nell’elegante quartiere di Brera, il Daniel Canzian Ristorante innova la cucina veneta tradizionale con il presente, “restaurandola”.
La distribuzione degli spazi, la posizione della cucina a vista subito dopo l’ingresso, la galleria dei cuochi, risaltano il senso della “comunità” e della “convivialità”: la cucina siamo noi.
Serata eccezionale, per i sapori "veneti" che abbiamo scoperto. Ci dá il benvenuto un pane irresistibilmente goloso, caratteristico pane sfogliato al burro. Imperdibili il “Risotto al limone, sugo d’arrosto e liquirizia” e la “Sfera di cioccolato omaggio ad Arnaldo Pomodoro”.
Un grazie speciale ai ragazzi della sala per la professionalità e la condivisione delle scelte e alla brigata in cucina guidata dallo chef Daniel Canzian, che ci ha trattenuti confrontandosi sui gusti e sul rapporto fra innovazione e tradizione della cucina gastronomica italiana.
Archh_CD
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02 Giugno 2024
10,0
Ho offerto una cena da Daniel a 3 amici per il mio compleanno, in ritardo, optando per il menù "giovani forchette". Conoscevo la cucina dello chef per fama e per la sua partecipazione in passato a un evento dove aveva tenuto una masterclass. Tuttavia, l'esperienza al ristorante è stata molto molto buona, ma non ottima. Risotto alla liquirizia e fondo bruno spettacolare, così come il maialino. Dolce non secondo la previsione da menù ma comunque molto buono, mi ha molto deluso l'antipasto, un semplice carpaccio. Senz'altro è invece di nota il giovane servizio, molto competente. Consiglio, ma comunque credo si possa osare di più.
degustibus22
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24 Maggio 2024
8,0