an institution in the area....charm of a historic place, classic cuisine without contamination, kind and helpful owners, nice local wine list, fair prices....what else?
Roberto Zanetti
.
19 Agosto 2024
10,0
Authentic traditional restaurant, great service and probably the best pasta I have eaten in my life. 10/10
Jan Brühl
.
18 Agosto 2024
10,0
Delicious milk drool gnocchi: very light homemade dumpling.
Sage strips are delicious too.
To conclude, a super dessert with homemade peach and moscato ice cream. Exquisite!
I would go back any day :)
Elisa Trevisan
.
07 Agosto 2024
10,0
Ristorante Corona sempre al top, e’ l anima di San Sebastiano Curone. Con il suo assortimento di antipasti, il buonissimo salame del Cianta, l’involtino di prosciutto cotto in gelatina un istituzione , come gli gnocchi al formaggio Montebore o alla bava. Gli Agnolotti di stufato mi ricordano la mia gioventù. E naturalmente la oste Marta è insuperabile.
Antonio F
.
27 Luglio 2024
10,0
Fantastic venue and food. Fabulous service
Maurizio Bailo
.
21 Luglio 2024
10,0
I have been going to Corona for decades and, as soon as I enter, I perceive that taste of authenticity and delicate flavors that have been handed down from a long family history. Marta knew how to preserve and renew at the same time. Always worth the visit.
Roby Fratta
.
06 Luglio 2024
10,0
Beautiful food and setting. The pasta and gnocchi were delicious.
Bryan Butler
.
04 Luglio 2024
10,0
Entri e ti ritrovi catapultato negli anni 60. Una piccola saletta al piano terra e una sala un po’ più grande al piano di sopra, mobilio anni sessanta e avventori anch’essi della medesima epoca (e soprattutto locali - che è sempre un buon segnale). Ti vergogni di non avere una tasca disponibile per nascondere il cellulare che lasci sul tavolo sul tavolo; un oggetto che stride totalmente con l’ambiente circostante dove sarebbe più a suo agio il vecchio telefono grigio appeso al muro. L’antipasto misto della casa è discreto, cucinato come dalla tua nonna e rievoca ricordi atavici. Decisamente di altro livello i primi: assaggiamo la specialità della casa (gli gnocchi alla bava di latte) e gli agnolotti di magro burro e salvia. Finiamo con due gelati non male. Lista vini interessante che giustamente strizza l’occhio ai produttori locali senza pesare sui ricarichi. Beviamo un buon timorasso. Torneremo ad assaggiare i secondi.
MartinoBiella
.
16 Giugno 2024
8,0
Excellent experience.
During a holiday in the area, I had dinner two evenings with friends.
Historic restaurant with multiple rooms, in one there was only our table of 4.
Excellent food, well-prepared local dishes, delicious various types of gnocchi, impeccable and friendly service. Truly recommended
Manuela Sussetto
.
09 Giugno 2024
10,0
Quality local food, wine list with a vast selection of local wines.
Marco Mariani
.
06 Giugno 2024
10,0