A beautiful situation, where you can relive an atmosphere of the past. The style, the people, the furniture.
In my opinion, very good and typical cuisine!!!
Great passion for wines and great expertise!!!
nicholas mossi
.
15 Dicembre 2024
10,0
Restaurant where you can have lunch with typical local dishes, very fast service, something worth seeing
Oreste Marigliani
.
09 Dicembre 2024
10,0
We had a very copious meal, Truffle Menu, which was delicious. The home made ice cream was also amazing.
Marta the owner was super friendly and professional. We will come back!
Denise Drechsle
.
27 Novembre 2024
10,0
A classic restaurant, in the center of the town of San Sebastiano Curone. The place is very welcoming and envelops you in its retro atmosphere. On the ground floor the lounge bar with its beautiful counter and handcrafted cakes on beautiful display.
The dinner is dedicated to truffles.
Abundant appetizers (very good salami and black which accompanies some courses), tagliolini with butter or pumpkin ravioli ready for the white and there is only room left for a taste of braised meat or meatloaf. Next time, there will be room for dessert.
Excellent wine list where a rich list of Timorasso, Tortonese and Oltrepo' stands out.
Must try
p fracchia
.
24 Novembre 2024
8,0
Antipasti buoni ma non memorabili, i ravioli e gli gnocchi sono notevolissimi, meritano veramente il viaggio. Ambiente piacevolissimo, personale super gentile e simpatico. Brave! Ci tornerò con piacere
NeSo70
.
02 Novembre 2024
8,0
Very nice traditional Italian restaurant. We've been here for lunch during our summer vacation. Super friendly service, great food (we've had the gnocchi with truffle and rabbit) and a good selection of local wines. Totally recommend it and we will definitely return if we are in the area again.
teodora b
.
02 Novembre 2024
10,0
Good but not memorable appetizers, the ravioli and gnocchi are very remarkable, truly worth the trip. Very pleasant atmosphere, super friendly and nice staff. Well done! I will return with pleasure
Roberta Tellini
.
02 Novembre 2024
8,0
I've been seeing this restaurant all my life, I saw it then as a boy and I still see it now, and of course I've always stopped to eat. Personally, I've always enjoyed it.
Brandon Mosca
.
29 Ottobre 2024
8,0
Amazing restaurant... Excellent first courses, good second courses, service at times, but kind. Very small and a little crammed
Roberto Cohen
.
27 Ottobre 2024
10,0
Aperto nel 1702 è l'attività commerciale più antica del Piemonte e cosa ancora più incredibile è sempre appartenuto alla famiglia Fontana. Nella bella stagione alla sera viene allestito il dehors sul vecchio ponte ad archi. Varcato l'ingresso la sala con il bancone del bar dispone di 15 coperti, 30 la sala rossa, 4 il privé e 25 la sala più elegante al piano superiore. Chef David, oggi in cucina Alberto Tamburelli; in sala la titolare Marta Allegrina, figlia di Matilde Fontana che per decenni ha gestito il locale, seguiti da Silvia e Arianna. Musica in sottofondo; il pranzo:
Vino:
- Derthona Timorasso az. Renato Boveri.
Pane bianco e focaccia di produzione artigianale.
ANTIPASTI:
- l'antipasto del Dottore (Cucito Nobile del Giarolo Corte di Brignano, involtini di prosciutto e maionese avvolti in gelatina, insalata russa, flan di zucca su crema di Montebore).
- selezione di formaggi con confetture.
PRIMI:
- tortelloni di zucca (come scritto nella carta si possono avere con l'aceto balsamico).
- ravioli di stracotto al sugo (signature dish).
DESSERT:
- pesche di Volpedo sciroppate.
- Monte Bianco di castagne (signature dish).
Caffè a chiudere.
La carta dei vini presenta 280 etichette anche al calice. Menù tartufo a 50€, esclusi vini e tartufo bianco; 2 antipasti a 9 e 20€, 3 taglieri a 12€; 8 primi da 12 a 20€; 5 secondi da 14 a 16€; 6 dessert a 6€, torte e frutta a 4€. Stagionalità e tradizione, sono utilizzati prodotti prevalentemente della Val Curone. A fine pranzo i nostri complimenti.
Pamapava
.
19 Ottobre 2024
10,0