Ristorante Campanini In Montechiarugolo

6,9

Basado en 317 opiniones encontradas en 2 webs


8.9
7.9
7.9
5.9

tend

15
Di 33
in Montechiarugolo
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Di 23
di cucina Italiana in Montechiarugolo

I clienti commentano i loro piatti di...

salumi patate

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 264 8
Recensioni Nota
TripAdvisor 56 7
A place worth seeing again....but the food is good and you have fun with the waiters!!
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10 Marzo 2024
8,0
Osteria where time seems to have stopped, excellent cured meats, very good first courses with generous portions, the roasted veal tip is very good.
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23 Febbraio 2024
10,0
Family and peaceful environment, where you can feel at ease. Traditional food, where you can rediscover the flavors of the past. Friendly and helpful service. Excellent quality/price ratio, which can no longer be found elsewhere given the increases in this period. Advise.
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29 Dicembre 2023
10,0
Ristorante con arredamento datato ma che ricorda gli anni 69/80 Servizio molto casalingo ma gentile educato e simpatico. Cibo ottimo e abbondante Prezzo super onesto
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05 Dicembre 2023
10,0
Il cibo ottimo, i prezzi bassi ma gli arredi e in generale tutta la sala un po' vecchiotti e trascurati.
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03 Dicembre 2023
6,0
Menu semplice e nostrano, ambiente vintage e accogliente
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12 Novembre 2023
8,0
Appena entrati sembra di essere catapultati negli anni 70. La cosa bella è interagire con tutti gli altri commensali tra bicchieri di vino e liquori. Cibo casalingo e abbondante
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08 Novembre 2023
10,0
Quando mi capita di essere a Montechiarugolo ci vado sempre molto volentieri,come a casa cibo della tradizione, buono porzioni generose ,un grazie a Stefano
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01 Novembre 2023
10,0
In 4 ...Posto alla buona, molto "ruspante" per chi cerca cucina tradizionale senza pretese; tris di tortelli: patate conditi con funghi,zucca e verdi... secondo: 1 salsiccia, 3 punta di maiale e 3 patate arrosto buoni. Tris di torte per 2 nella media.mezzo litro di rosso e due bottiglie d' acqua.. 2 caffé...1 20 euro nel complesso un po' caro. Andateci se non siete troppo " snob".
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03 Ottobre 2023
6,0
Posto di alta classe mangiare rustico genuino camerieri eccellenti, posto sconsigliato per quelli che se la tirano... Per qualche ora di relax...
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30 Settembre 2023
10,0

Ristoranti simili a Parma

6,9
3496
Recensioni

Autogrill

19/03/2024: Good truck stop with quick hot meal service
18/03/2024: Quick service. Clean place. Courteous staff.
6,9
65
Recensioni

Alvè

06/12/2023: The best bread in Parma. I am a gastronome-nutritionist and I care a lot about the quality of the products I bring to the table. I love bread and consume it in moderation, mainly for breakfast, but on one condition: that it respects my quality criteria; that is, certified local flours, not very refined, sourdough, long leavening, little salt and ideal cooking (no burnt due to the genotoxic compounds that forced cooking releases). Having made this long premise, I have chosen Alvè for two years now for the professionalism they put into their work. Their bread ticks all my boxes and I highly recommend you try it. It is fragrant, keeps for a long time and gives off an unmistakable scent. All distinctive characteristics of a sourdough leavened bread. I often always want to underline (to those who recommend it) that the microbial activity and the metabolites coming from the secondary metabolism of microorganisms not only improve the nutritional properties of the product, but also the organoleptic ones. In simple terms, it is an easily digestible bread, which does not cause abdominal swelling (I toast it lightly) and is very filling, with the same weight as other commercial breads (also due to the high fiber content). Thanks for these excellent leavened products! I always take durum wheat, wholemeal and rye! IG: mens_sanaincorporesano_ is my page on nutritional advice
14/11/2023: Very nice place, super friendly and helpful staff. Not to mention their excellent products with first choice raw materials. Then the bread, a combination of different textures, crunchiness and softness in the same bite that envelop you in an explosion of flavours. 110 and highly deserved praise

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