I choose it every time I'm in those parts. Warm atmosphere, excellent food, attentive and kind staff. Highly recommended
Simona Porcelli
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04 Febbraio 2025
10,0
Always a mandatory stop for my entire family. Top notch butcher shop, top restaurant! An explosion of flavors and a welcome you expect from a family member. Pietro and Carmine together with your staff are the best.
Monica Coppola
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02 Febbraio 2025
10,0
Everything was delicious, from the house wine, not at all acidic but rather very full-bodied, to the home made appetizer, up to the meat and desserts. A quality experience. Explosion of flavors. Beautiful and suggestive location.
AlessandraB.
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08 Gennaio 2025
10,0
Sono tornata con la mia famiglia a pranzo in questo bel ristorante, adoro mangiare buona carne e quale posto migliore di questo per gustare dell ottima carne ad ottimo prezzo.
Staff cordiale , veloce il servizio , insomma tutto perfetto come sempre, plauso a chi si occupa della cottura della carne davvero alta professionalità e capacità.
Ci tornerò di nuovo sicuro.
Rosanna T
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07 Gennaio 2025
10,0
Every time I come back to this restaurant I feel good.
Unique people and exquisite food: like feeling at home.
Luigi Visiello
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29 Dicembre 2024
10,0
Locale Bellissimo, tutti con muratura a vista, gestito benissimo da 2 Fratelli, uno in sala ti guida alle migliori scelte e l'altro alla brace con cotture perfette. Ovviamente la carne frollata la fa da padrona ed è una materia prima eccezionale. A completare il tutto una cucina che porta in tavola ottimi Antipasti e Primi della tradizione Irpina.
La cantina merita una visita con le tante etichette in carta.
Complimenti
Rapporto qualità prezzo eccelso
WolvesTeam
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21 Dicembre 2024
10,0
Beautiful place, all with exposed brickwork, very well managed by 2 brothers, one in the dining room guides you to the best choices and the other on the grill with perfect cooking. Obviously matured meat reigns supreme and is an exceptional raw material. To complete it all, a cuisine that brings excellent appetizers and first courses of the Irpinian tradition to the table.
The cellar is worth a visit with the many paper labels.
Compliments
Excellent value for money
michele guarracino
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21 Dicembre 2024
10,0
Hospitality and quality of the meat
Fulvio Izzo
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14 Dicembre 2024
10,0
Excellent quality of meat, very fresh truffles, spectacular cured meats. Extra personal note
Francesco Scioscia
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03 Dicembre 2024
10,0
A tastefully furnished restaurant, excellent food, welcoming environment and above all young owners with many beautiful projects. Advised!!!!
Dorotea Insarauto
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09 Novembre 2024
8,0