Beautiful place for an aperitif, very nice environment, refined cuisine, kindness and courtesy
Maurizio P
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03 Aprile 2024
10,0
Excellent location,
Good food.
Advise!
Ezio Grasso
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24 Marzo 2024
10,0
We were at a business dinner, I didn't see the hotel, but the location is in an ancient building, very beautiful and well-kept. Ditto the restaurant and we ate the chef's tasting.
დ ᴀɴᴅʀᴇᴀ ᴘᴇʀʀᴇʟʟᴀ დ
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16 Marzo 2024
10,0
Cozy place, friendly staff and good food
giuseppe stefanizzi
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15 Marzo 2024
10,0
Excellent location, friendly and attentive staff. The rooms are historic therefore suitable for the location, personally I am not a fan of the hairdryer aside but never mind... in any case very clean room and comfortable bed.
Breakfast, in my opinion, needs to be completely revised: personally I don't like seeing single-portion packaged products in the center of the table..
M P
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20 Febbraio 2024
6,0
Big guys! Super all the staff.
Available, very kind, nice... and everything really delicious, excellent combinations and quality of the products. Compliments!
Giulia Moscatelli
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20 Febbraio 2024
10,0
Beautiful structure in the center of Maglie, an old building used as a restaurant and high-level hotel.
Pierandrea Lettere
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17 Febbraio 2024
8,0
Pleasant lunch, small, simple intimate internal room, excellent cuisine, always good availability of fresh fish and attentive service. Advise
Giuseppe M
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21 Gennaio 2024
8,0
Ottimo ristorante a base di pesce, il crudo e' eccellente, l'antipasto squisito con piatti freddo e caldi curati sia dal lago estetico che dalla miscela dei sapori... lo consiglio vivamente, ottima rapporto qualita'- prezzo... cantina di vini eccellente, cortesia verso gli ospiti al top...
Caterinaarango
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24 Novembre 2023
10,0
Penso sia il ristorante migliore in città. Eleganza, qualità e servizio impeccabile lo contraddistinguono. A tavola, dagli antipasti al dolce, è una festa per il palato. Qualche esempio? Baccalà in tempura, polpo laccato, tonno speziato con catalana di finocchi: piatti esclusivi di alta qualità. E poi il risotto ai lunghi con fonduta di caciocavallo podolico e i fusilli con gamberi e pescatrice, uno più buono dell’altro. E per finire il trancio di branzino al forno con cremoso al tartufo e chips di patate viola. Quando ci penso mi viene l’acquolina in bocca… devo aggiungere altro? Penso che basti per far capire che qui si mangia alla grande!
AppetenteCronico
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06 Novembre 2023
10,0