The place is very well-kept and welcoming, the staff is kind and attentive, but the real highlight is the delicious food and varied menu. Suitable for vegetarians. I recommend the momos.
Martina Sette
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18 Agosto 2025
10,0
Exceptional mountain restaurant. We ate really well.
Paolo Fasola
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16 Agosto 2025
10,0
Tatiana is very kind, and drinking coffee at the bar is a pleasure. Axinia is the same, and being greeted with a smile in a place is rewarding. Due to health issues, we eat lunch at home, but I remember the fresh appetizers, the Valpellineuntze, and so much more. Well done, girls!!!!!!
Oriana Pilon
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08 Agosto 2025
10,0
Nice place, good food, friendly staff
Venusia Fusetto
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05 Agosto 2025
8,0
Very varied choice of dishes, friendly and attentive service. Prices more than fair
Carlo Chevron
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04 Agosto 2025
10,0
Great welcome, excellent food. The two ladies serving us were very kind and friendly! Highly recommended.
francesco stilla
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01 Agosto 2025
10,0
Nice place, nice owner and delicious croissants for breakfast
Pierpaolo Boni
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21 Luglio 2025
10,0
This is the second time I've returned to this restaurant with my family, and every time I leave, I'm very happy with the meal. In my opinion, the portions were generous and of high quality; there wasn't a single dish I didn't like.
In my group, there's a celiac who, aside from the main courses, was able to eat practically everything. However, as I mentioned in the notes, it's best to let them know of your presence to further reduce the chances of eating in a contaminated environment. That said, we stopped by without a reservation, and my companion had no problems.
On a very positive note, my small/medium-sized dog was welcomed without any problems, and there was also another medium-sized dog in the dining room.
Stefania Raso
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20 Luglio 2025
10,0
Great food, very friendly staff!
Stefano Valcanover
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18 Luglio 2025
10,0
Torniamo dopo alcuni anni in questo ristorante in frazione Mellier, prima di Champorcher, dopo esserci stati già alcune volte in passato.
È un piacere rincontrare Axinia, in dolce attesa l'ultima volta che siamo stati qui ed ora già mamma di due bimbi.
Il locale non è cambiato: è più accogliente ed anche il menu è accattivante.
Ordiniamo tartare di vitello valdostano, vitello tonnato alla vecchia maniera, bacio di capra e momo vegetariani come antipasti: tutti molto buoni, al top su tutti il vitello tonnato.
Seguono gnocchi con pesto di zucchine, nocciole e pomodoro confit e valdostane alla Mellier, con fagiolini e patate al forno: tutto molto gradevole.
Concludiamo con il dessert: cubo di cioccolato fondente con coulis di pesche e crumble di amaretti, delizioso, tiramisù, crema del Mellier e coppa di gelati misti.
Caffè, acqua minerale e vino sfuso della casa niente male.
Totale: 135 eur, per un buon pranzetto, gradevole e ben cucinato.
Neanche a dirlo, la sala, che ci ha ospitato, vuota, al ns arrivo, in breve tempo si è riempita di clienti: buon segno, no?
Ci torneremo sicuramente.
robertosvinzaglio
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14 Luglio 2025
8,0