All ok and good. The only thing is that we would have preferred to choose what exactly to eat among the mixed starters. Since the portions were very generous we had to give up the first course
Rossella Roncati
.
13 Dicembre 2024
8,0
Classic 70's style, rustic but very welcoming. Alessandro gives us a place from times gone by with friendliness and excellent cuisine. Starters, passatelli in broth, moist roasts and grill like in the past. I too would have had a trump after dinner at the bar tables!! Thanks and see you next time.
Giuseppe Panciroli
.
07 Dicembre 2024
8,0
Lunch with good quality dishes but the bill seems a little exaggerated to me!
Anna12
.
01 Dicembre 2024
6,0
A masterpiece that has stood still for decades, with genuine, old-fashioned, exquisite cuisine!
Friendly service, to feel at home!
Michele Segnatempo Monopoli
.
10 Novembre 2024
10,0
Tried and tried again and we always left with a smile!!!
From all the dishes we tasted you can "feel" that those who cook love their job! From the service received, you can feel and see that the host and waiters love their job!
Even when it's full you feel good, you don't feel "tension" because they know how to do it and this, in my opinion, is almost as important as eating well.
...and in any case the food here is better than good!
Sara Ricci
.
08 Novembre 2024
10,0
Authentic culinary experience. Excellent value for money, with even hard-to-find products such as "ravaggiolo" (I hope I remember the name correctly). Final bill not very cheap but really worth it. Very nice service.
Carmine Monaco
.
06 Novembre 2024
10,0
Typical cuisine with a wide variety, all exceptional, highly recommended
Salvatore Asciano
.
05 Novembre 2024
10,0
Excellent food, local and quality raw materials
Alessandro a histrionic man
Go there
Daniele Foschini
.
08 Ottobre 2024
10,0
Excellent ! Great food, great service and atmosphere
Alain Leneveu
.
04 Ottobre 2024
10,0
Non fatevi ingannare dall'ingresso. Da un bar sulla statale si entra in un mondo che avevo ormai dimenticato, preso dai tanti "chef" che ti vogliono far fare "esperienze", ma a scarso di "cuochi" che sappiano farti ben mangiare, porgendoti buon cibo, preparato con cura a partire da materie prime straordinarie, profondamente e convintamente attinte ad un territorio straordinario. Qui tutta una straordiaria famiglia ti accoglie, elencandoti una serie infinita i pietanze, tra le quali è difficile scegliere.Salumi straordinari, formaggi locali, carne e selvaggina di ogni tipo (secondo la stagionalità), dolci fatti in "casa". Passione e ospitalità ti fanno subito dimenticare di chiedere "la carta". Qui conta cosa ti si propone. NOn vi preoccupate del prezzo: mai parlato e visto i prezzi prima di ordinare, ma con un buon quartino di vino della casa ed un amaro offerto alla fine, non abbiamo mai speso più di 35 euro a persona, mangiando senza risparmio. Unico posto in cui sono tornato due volte e dove tornerò ancora.
aslzoda1
.
24 Luglio 2024
10,0