A beautifully renovated farmhouse, a family environment, very kind staff and...compliments to the chef
Roberta Cortini
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20 Febbraio 2024
8,0
The owner Alessandro who is the kitchen chef, together with Claudia his wife who is responsible for the dining room, and their staff over the years have been able to create a restaurant which today is appreciated by many loyal and new customers.
Restaurant a few kilometers from the center of Pistoia, in a beautiful area close to hills with olive groves, in an old farmhouse with an adjacent vineyard where themed dinners are offered on summer evenings. Typical Tuscan cuisine with some hints of innovation and seasonality of the dishes.
The strong point, in my opinion, are the fresh homemade pastas, where it offers a nice choice of doughs based on different flours, from chestnuts, to spelt, to red wine, to berries and more.
The mixed grills, the abundant cold cuts platter, the pastas accompanied by Tuscan ragù, or game, with yellow pumpkin and bacon and a little fish which never hurts are excellent.
The price is more than fair for the quality offered.
Inside the venue there are some rooms for an intimate evening, as well as a nice mezzanine and a large room for evenings in the company of friends. Excellent service and a pleasant and kind welcome from the staff.
Panda
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16 Febbraio 2024
10,0
Food and wine ✍️🫶
Quality local wines and more, we are near Pistoia, on the border with the vineyards of the Fattoria di Celle, a beautiful and welcoming place, with a mezzanine and ceiling with wooden beams...
Tuscan meat cuisine, also interesting fish dishes!
Follow me on my Instagram page🙋✍️ debora.tesi
Passionate about cooking, wine and cellars❤️
Debora Tesi
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21 Gennaio 2024
10,0
Consigliato il cinghiale....superlativo
Carlo Frosini
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02 Gennaio 2024
10,0
Gentili, ambiente confortevole in una bella campagna Toscana, menù tradizionale.
Una esperienza da ripetere
Cinzia Ciardi
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28 Novembre 2023
10,0
Buona accoglienza da parte del personale e buon cibo.
In particolare ho apprezzato le bruschette proposte come fuori menù e il tiramisù.
Personalmente mi sono piaciute un po' meno la tagliata di pollo con le olive e le patate arrosto.
Tornerò sicuramente per assaggiare anche i primi, visto che gli altri al mio stesso tavolo ne sono rimasti entusiasti.
Cristina Romolo
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27 Novembre 2023
8,0
È la mia seconda volta. Tutto buonissimo. Servizio eccellente
valentina macis
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01 Novembre 2023
10,0
Se siete nei pressi di Prato e cercate un locale familiare, molto accogliente dove provare del buon cibo questo è il posto giusto. Il personale cordiale, gentile e per niente invadente. Posso dire di aver mangiato la migliore tagliata nella mia vita! Un menù senza troppi "fronzoli", piatti tutti invitanti e locali. I prodotti si sentivano che erano di altissima qualità e che erano serviti alla perfezione. Consigliato il soufflé al parmigiano, la tagliata di controfiletto pistacchi e lardo di colonnata, oltre che a tutti i taglieri ed ai contorni che non erano per niente da meno. Anche i dolci erano molto ricercati e particolari come la panna cotta alla salvia e pesca. Il prezzo assolutamente in linea con quanto mangiato. Consigliatissimi!
Cristina Furlan
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30 Ottobre 2023
10,0
Prima volta in questo ristorante menù vario .Cucina molto buona e genuina .Personale molto gentile e cordiale .Da ritornare sicuranente .Da provare in estate con le cene in vigna.
bandinisandra71
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22 Ottobre 2023
8,0
Un cadre très agréable. Salles intérieures très bien agencées. Terrasse conviviale et accueillante, même si le bruit de la route trouble quelque peu.
La carte du restaurant propose des plats variés, tous de grande qualité : pâtes évidement, mais viandes et poissons. Certains préparés traditionnellement, mais d’autres surprennent par leurs conceptions. Entres autres : un tartare de bœuf légèrement revenu à la poêle, un « hamburger » de cerf (une tartine de pain poêlée accompagne la viande cerf hachée et les oignons marinés dans du vin rouge).
Le chef Alessandro innove avec succès ! Sa clientèle confirme ce succès. Une clientèle locale, mais beaucoup de touristes.
Un très bon rapport qualité prix.
La carte des vins satisfait toutes les attentes. Un faible pour le Chianti Del Celle, vin local.
Ne ratez pas l’occasion de visiter ce restaurant.
Didlhans
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09 Ottobre 2023
8,0