Phenomenal! Go and you will be fully satisfied. Excellent pasta, but the best dish of all is undoubtedly the guinea fowl. Very very quick service, just a tip: a little less haste in taking away the dishes😂, but still excellent overall.
Luca Innocenti
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11 Maggio 2025
10,0
Super experience… excellent food, excellent courtesy of the staff… the umbricelli with cacio pepe and truffle are amazing…
Marco Pogliano
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01 Maggio 2025
10,0
This Ristorante holds a special place in my heart. Warm, welcoming family atmosphere. Great menu with many delicious options. Fettuccine al funghi porcini had spectacular depth of flavor. Tozzetti con Vin Santo was a memorable dessert.
J Duffy
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30 Aprile 2025
10,0
We came for a dinner with friends, the first courses are really very good, we recommend the pappardella with Chianina and truffle ragu. The desserts are also worth a lot, the second one we tried (tagliata), good but not unforgettable. The only negative note: the service was a little too hasty.
Clara Grisoni
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27 Aprile 2025
8,0
Nice place, excellent appetizers and amazing cacio pepe!!! Absolutely worth trying.
Very kind staff.
Alberto
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25 Aprile 2025
10,0
Really compliments to the cacio e pepe made on a rich umbricelli cutting board shape really good compliments for the fast service
debora zuin
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25 Aprile 2025
10,0
Typical Umbrian cuisine with the possibility of tasting excellent first courses (some with truffles) and second courses featuring local meat. Excellent service and reasonable prices.
massimiliano felici
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24 Aprile 2025
8,0
We had dinner at this restaurant, we were impressed by the speed of the service even though it was full of customers. Excellent food, both in quantity and quality, the price was honest for what you ate
Fabrizio Zappitelli
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24 Aprile 2025
10,0
Pranzo eccellente in un ambiente familiare con personale professionale e gentile.Che dire del menú:c’é l’imbarazzo della scelta!io ho ordinato dei piatti con il tartufo,l’umbricello del carbonaro con tanto tartufo extra sopra era TOP!Nota di merito ai dolci della Sig.ra Barbara,una zuppa inglese cosí buona non la mangiavo da non so quanto.Ci torneremo presto!
Katherine V
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09 Marzo 2025
10,0
Siamo venuti da Roma ed abbiamo mangiato in questo ristorante che già conoscevamo e che si è confermato eccellente. Eravamo in sei e, come antipasto, abbiamo preso il pecorino al forno con miele e noci e l’ovetto strapazzato al tartufo: uno spettacolo ... poi, come primi, abbiamo preso carbonara con il tartufo e cacio e pepe con tartufo che erano buonissimi. A seguire ci siamo divisi una fiorentina eccezionale e per concludere abbiamo gustato i particolari dolci fatti in casa da Barbara la quale insieme a Federica e Mauro hanno accompagnato il nostro pranzo con un servizio impeccabile …tutti molto attenti e simpatici!
Marilenuccia
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05 Gennaio 2025
10,0