Very kind staff, breathtaking views, excellent cuisine. For years it has happened to me, in refuges, to eat polenta which was disappointing to say the least: here I found an unforgettable polenta with cheese. Heartfelt congratulations to the chef/owner and his collaborators. Highly recommended, definitely coming back.
Gian Domenico Grasso
.
30 Agosto 2024
10,0
Bellissimo rifugio. Ultimo tratto di strada un po' ostico ma veramente un posto fantastico.
Ho mangiato la miglior polenta al Blu e la bimba ha divorato le sue pennette al ragù di cinghiale.
Ho apprezzato anche l'attenzione del personale nel collocarci all'interno per via della bimba (viste le condizioni climatiche non proprio ottimali).
Carina l'idea del guest book che abbiamo compilato.
Ottimo, come riferito al proprietario, il caffé fatto con la moka. Complimenti!
Salvatore T
.
16 Agosto 2024
10,0
Stunning mountain, sometimes narrow and endless road to get to this refuge in the midst of imposing mountains. Super friendly staff who try to get people like me to eat without a reservation, GREAT!
Simple, genuine and local food! Come!!!!!
Gianmario Chiavassa
.
04 Agosto 2024
10,0
Rifugio privato molto pulito dall'ottima cucina. L'atmosfera è intima (almeno la sera) perché non ha molti posti letto. E' stata una delle notti in cui ho dormito meglio in un rifugio. Il rifugista ci ha anche dato delle ottime indicazioni per 2 gite nei dintorni.
Il panorama è splendido.
Fabollia
.
02 Agosto 2024
10,0
In the midst of the peaks, a sight can be described with green meadows and flowers, a very cute, welcoming refuge and very kind staff, silence accompanied by the bells of grazing cows and the cries of marmots, a true corner of paradise.
The homemade tagliatelle with butter and thyme are excellent
ANNALISA BOCCHIO
.
26 Luglio 2024
10,0
Magnificent location 6 km from the Fauniera pass. Impeccable premises. Great kitchen. Very kind welcome.
Very reasonable prices.
Don't change anything, Bravo!
Arnaud Jousse
.
23 Luglio 2024
10,0
Refuge managed very well by young and easy-going guys.
Special mention to the chef and owner of the refuge. Top chef!
Davide Tomatis
.
22 Luglio 2024
10,0
Thank you for the delicious dinner and the great service. We felt very comfortable!
Carsten Birr
.
26 Giugno 2024
10,0
Had lunch. Curnet (typical fresh Stura valley pasta) exceptional. With the Valcavera hill closed, a 5 km walk, parking in the clearing along the climb
Valerio Picco
.
09 Giugno 2024
10,0