Great food as always, very rude owner and service.
Matteo Bigarini
.
27 Giugno 2025
6,0
Historic place, great food, inadequate ceiling fans
Emanuele Costantini
.
17 Giugno 2025
10,0
Excellent pizza and pasta restaurant - recommended to us by our host. We loved the food and the atmosphere.
It’s very popular I’d suggest booking in advance if you can.
Sarah S
.
13 Giugno 2025
10,0
Recommended to me by word of mouth from a group of girls, I went in for a crescia and left happy :) good ingredients and courtesy!
Mecrally
.
25 Maggio 2025
10,0
We ate a good pizza, well filled and digestible.
Excellent service
Catello Buonocore
.
21 Maggio 2025
10,0
Well-made first courses such as tagliatelle with asparagus and Goletta di Mercatello (a type of bacon), passatelli with porcini mushrooms, gnocchi with savory pesto. The panzanella is decent, the Ascoli olives and side dishes are average.
Elia N
.
20 Maggio 2025
8,0
In cima alla salita di via Raffaello e di fronte all’omonimo monumento, locale datato, personale perlopiù di ragazzini che senza particolare impegno e preparazione cercano di portare a casa il risultato, però quanto è buona la crescia, la più buona di Urbino e probabilmente la più buona che abbia mai mangiato.
Viaggiatore
.
17 Maggio 2025
8,0
I had lunch with family and friends. Quality dishes and 5-star service. Nothing to say. Treated very well. The staff is very young, super professional, friendly and attentive to customer needs. My compliments. Really good. Highly recommended. I will return with great pleasure!
Sergio Falcioni
.
15 Maggio 2025
10,0
What can I say? Spectacular tartare, very varied local platter, very kind staff who gave very good advice!
Tiziana Pizzato
.
13 Maggio 2025
10,0
La crescia che abbiamo mangiato era freschissima e aveva un sapore incredibilmente buono. La crosta era croccante e dorata, mentre l'interno era morbido e leggermente sfogliato.
Il ripieno era generoso e delizioso, con un perfetto equilibrio di sapori e consistenze.
La qualità degli ingredienti era evidente, con un utilizzo di materie prime fresche e di alta qualità.
ilMeskino
.
10 Aprile 2025
10,0