Friendly staff, good service, I was there for lunch, quality food,
Ordered the scampi cream risotto, with fried fish..
Ludovico DiMarco
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03 Maggio 2025
I spent May 1st here. I had a great time and found everything very good. The fettuccine with wild boar ragù was delicious and also the tagliata.
Perfect location. In the afternoon, after a walk, we moved to the tables near the kiosk where we had a spritz.
I will definitely return
michela protano
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02 Maggio 2025
A peaceful corner on the lake, with a breathtaking view that alone is worth the visit. The fish is very fresh, cooked with great care. Each dish enhances the authentic flavor of the ingredients. Courteous, discreet and attentive service. A perfect place for those seeking tranquility, beauty and good food. We will definitely be back
Francesca De Angelis
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01 Maggio 2025
Restaurant on the front of Lake Albao, ideal after a hike! Good pasta and incredible view from the terrace
duriez mathilde
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26 Aprile 2025
Reserve if you want a view to the lake
Luis Fernandes
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25 Aprile 2025
Absolutely recommended place, private parking, lake view, possibility of eating both inside and outside, private beach. All this seasoned with excellent food, both land and sea, with generous portions.
Gianluca Visone
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23 Aprile 2025
E stato una bella esperienza, the food is great, service is the best and the atmosphere is so welcoming and relaxing! We had lunch here with my family and we’ll surely come back soon! Cheers!
Beautiful beach!! Excellent catering service!! Our summer refuge and beyond...
fabrizio salvati
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21 Aprile 2025
Ho pranzato con la mia lei in questo locale, consigliato dalle moltissime recensioni.
La struttura molto grande è sul lungo lago di Castel Gandolfo, proprio in riva appartato nella vegetazione e comprende anche un comodo parcheggio privato. Una location suggestiva per pranzi e cene ma soprattutto per l'aperitivo.
Abbiamo preso un classico souté di cozze come antipasto, uno spaghetto all'astice, un tagliolino alla Dario e un Pagro al forno con patate. Cucina estremamente all'altezza della location, primi fatti con cura, carichi di frutti di mare e gustosi. La materia prima è fresca e anche il pesce, non è una cucina gourmet ma neanche domestica ma si vede che è tutto cucinato con estrema cura. L'unica cosa che consiglierei allo chef é di fare meno uso di olio specialmente con il pomodoro, nonostante tutto ottimo.
Staff gentile e preparato e prezzi nella norma.
Consiglierei questo locale a tutti perché solo il posto ne vale la pena. Ci torneremo volentieri!
Dopo nuotata novembrina in extratime un filetto al pepe da leccarsi le vibrisse con verdure di stagione e focaccina foduriosa accompagnata da superba vista lago stile scottish….. bravi veri
Giulio
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18 Novembre 2024