Bel locale, ampio, luminoso e pulito. La polenta...in tutte le salse e come contorno di carni. Ottimi anche i primi. Servizio attento alle esigenze dei clienti. Buon cibo e ben cucinato. Prezzi nella media della zona.
Michele C
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18 Maggio 2025
8,0
Very chic place. I really liked the risotto
Gabriele Vescovini
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17 Maggio 2025
8,0
All very good, I highly recommend it, you won't be disappointed
Gabriele Tosi
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12 Maggio 2025
8,0
Great local food and especially service thank you
daniela Camellini
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12 Maggio 2025
10,0
We thank the owner who welcomed us even though the place was already full. Excellent food and courtesy and kindness are at home! Congratulations again from the Florentine couple!!
Filippo
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11 Maggio 2025
10,0
Clean and welcoming place, good food and courteous and friendly service.
Lorenzo
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10 Maggio 2025
8,0
The restaurant is located on the second floor of a structure along the road, a little outside Reggio Emilia. The internal location is very elegant and modern, welcoming. We ordered an appetizer of fried gnocco and cured meats, and polenta crostini. Then two first courses, including my beloved pappardelle with wild boar ragout, and finally two desserts. We spent around 75.00 euros and considering what we ate I would say it is more than acceptable! Everything was delicious and the staff were very kind!
Roberto Mezzanotte
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06 Maggio 2025
10,0
Very nice and welcoming place, plentiful and good food! The service is fast and the waiters don't leave you alone, I will gladly return.
Cristian Conte
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04 Maggio 2025
10,0
I was in this restaurant on the occasion of the Sassuolo - Carrarese trip, I had a great time, excellent food, very prepared and very kind service, nice place, I will definitely return
Daniele Marinari
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02 Maggio 2025
10,0
Approfittando del ponte di Novembre decidiamo per una minivacanza in Emilia Romagna e appena arrivati decidiamo di pranzare qui dopo aver visto su internet le foto e aver prenotato.
Il locale, molto grande e ordinato, è posto al primo piano con un ampio parcheggio.
Il cameriere molto gentilmente, nonostante l’ora tarda, ci fa accomodare e ci porta subito i menù.
Decidiamo di assaggiare, come antipasto lo gnocco fritto accompagnato da salumi e per piatto principale i Cappelletti al ragu’ di carne che risultano essere veramente ottimi e abbondanti.
Concludiamo l’ottimo pranzo con un tiramisù scomposto.
Il conto risulta essere nella media e soprattutto per la gustosa pasta suggerisco vivamente, se passate da queste parti, di fermarvi.
AndreaBerilli
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14 Dicembre 2024
10,0