Calling it pizza is an understatement. A journey into flavours
Fernanda Asinari
.
29 Aprile 2024
10,0
Excellent raw materials, crunchy base, noteworthy desserts and excellent service, I'll be back to try all the pizzas!
Luigi Schirinzi
.
25 Aprile 2024
10,0
Definitely not the usual pizzeria, prices not popular but adequate for the high quality of the pizzas. I found "Once Upon a Time in America" excellent. The sharing formula is excellent, where one pizza is served at a time already cut into 8 wedges (I recommend having an even number of diners 😁).
They are not "normal" pizzas and they will not make you a "normal" pizza. I was also curious to know if there was a grain of truth in the numerous 1-star reviews but honestly the service was very courteous and professional and the concept of the place was very well explained, without any possibility of misunderstandings.
If I can make a note, the decor of the restaurant is not very in line with the high level of the food and the bottles of red (especially given that the paper doesn't have many kilometers) were served at a slightly too high temperature
Paolo Panza
.
15 Aprile 2024
10,0
Good, both the food and the service recommended 👍
Username_ Vormulac
.
09 Aprile 2024
10,0
Tried this place before Christmas out of curiosity...
The environment is intended to be elegant and the lack of tables for groups and the above average distance between one table and another are appreciable... shame about this slightly retro feel... a little too 80's which I really don't like.
Good quality pizzas with excellent ingredients but small... already cut and excessively expensive. Friendly service but clearly too rigid and rigid.
A strange experience that certainly cannot be negatived but which I really don't feel like recommending
Mario Bonati
.
16 Gennaio 2024
6,0
Pizza gourmet semplicemente perfetta, ottima cottura.
Servizio buono, la signora gentilissima, la ragazza un pò distaccata, ma va bene così.
Si mangia con le mani e non si accettano variazioni a quanto segnato sul menù.
Tanta attenzione per il cliente, salvietta per pulire le mani dopo le pizze, si può ordinare le pizze e condividerle, le portano una per volta in modo che siano calde!
Tra una pizza e l'altra un piccolo sorbetto molto piacevole.
Prezzo sopra la media, ma questo locale è più un ristorante che una pizzeria, il lavoro e il servizio giustificano il conto.
Molto buono!!!
643lucia_m
.
16 Gennaio 2024
8,0
Quando la pizza si trasforma in emozione
Luca Benozzo
.
16 Gennaio 2024
10,0
For my tastes everything was excellent
Adriana Brachet Contul
.
15 Gennaio 2024
8,0
Truly original, high quality and above all delicious gourmet pizzas. There are no changes to the composition of the dishes but there is still a good quantity to choose from. Furthermore, it is very nice that a small entree and a sorbet are served between one pizza and another, as is the pastry with coffee. Very friendly staff and an elegant but slightly impersonal environment, well-spaced tables, which I appreciate very much.
Fabiola B.
.
04 Gennaio 2024
10,0
Il locale è situato a San Mauro, la zona è tranquilla e sono presenti parcheggi.
All’interno la luce è rilassante, l’atmosfera è molto tranquilla e intima, i tavoli sono ben distanziati e ogni unità gode del proprio spazio in tutta privacy.
Il personale è gentile: il servizio è a cura principalmente di una ragazza e una signora, entrambe con i capelli corti, e lo definirei impeccabile. Sono gentili, attente, tranquille.
Le pizze sono ricercate, gli ingredienti sono di prima qualità e gli accostamenti sono particolari. Io personalmente consiglio la pizza C’era una volta in america e la classica Paccatelle.
Durante la cena vengono serviti assaggi, salati e dolci offerti dalla casa e compresi nel coperto, tutto ovviamente di produzione loro.
I dolci anche sono molto buoni, io sono un’amante della cheesecake e ha rispettato le mie aspettative; un giudizio positivo ha ricevuto anche il Bonet rivisitato.
Non consiglio questo locale a coloro che cercano una semplice pizzeria per il sabato sera oppure un clima piú casalingo e familiare. Invito invece coloro che amano il particolare, il cibo ricercato, i locali tranquilli e chic e fare esperienze enogastronomiche di una certa qualità.
Il conto riflette la particolarità del locale e del servizio, è circa il doppio rispetto a quello di una pizzeria normale (considerando pizza, acqua, birra e dolce).
Direi che la cena qui è esperienziale: come tutti i posti ricercati si paga per l’esperienza.
EffeG1
.
04 Dicembre 2023
8,0