Definitely above average pizza. Exceptional. I always come and the product, both gluten-free and regular, is excellent. Update 04/03/25 Exceptional ice cream news and I tried the new cuoppo. Fragrant and light
Congratulations to the boys too
Best pizzeria in Ovada and surrounding areas, impeccable quality! Excellent service, the waiters treat you as if you were at home. Various options also for intolerances (the lactose-free mozzarella is a real treat!). It's my safe place to organize pizza parties with friends and family! The name of the place is not accidental: it really feels like being in Naples!
Matteo Giachero
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04 Aprile 2025
We came for dinner with the whole family. In addition to really enjoying the service of the staff, who were always courteous and helpful, we especially appreciated the quality of the pizzas and desserts. Definitely one of the best places to spend a nice evening with friends in the area
elisa firpo
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04 Aprile 2025
Great pizzaria. Fresh ingredients, great cooking, friendly staff and a nice crowd. Recommended.
foreign bear
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23 Febbraio 2025
Very nice place, fast service, very kind and helpful guys. Spectacular pizza, soft and digestible dough and quality ingredients! The desserts were also fantastic (tried the cake and tiramisu). What can I say, I vote ten. PS they speak English as well, it's a plus for me :)
La pizza più buona che io
Abbia assaggiato negli ultimi anni. Servizio ottimo, cordialità e professionalità!
10 e lode!
Simona
Simona G
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05 Gennaio 2025
Delicious pizza, top quality ingredients, and you can feel it!
elisabettapitto
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13 Novembre 2024
Excellent appetizers, exceptional pizzeria. Their ice cream production is interesting. The mandarin sorbet is excellent.
Paolo Zunino
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08 Novembre 2024
There were eight of us at dinner. Fast service, very kind guys. Price between pizza and beers 18 euros each. Vast and attractive pizza menu. If you're on the A26 and you're hungry, it's worth getting out and going
carlo moretti
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05 Novembre 2024
Inaugurato l'11 ottobre 2015 dalla seconda generazione di chi l'aveva aperto nel 1981, in seguito varie gestioni non proprio apprezzate. Varcato l'ingresso la prima sala con il forno dispone di 22 coperti, a seguire la seconda sala e il dehors fruibile nella bella stagione. Pizzaiolo Alberto; in sala Marcello e Caterina. Musica in sottofondo; la cena:
Beverage:
- acqua naturale.
- birra Köstritzer 0,5 l schwarzbier alc. 4,8% vol.
La nostra scelta:
- focaccia al formaggio crescenza con fiordilatte di Agerola DOP.
- pizza Ollivud (mozzarella di bufala campana DOP, pomodoro, pomodorini freschi, olive Riviera, parmigiano DOP in cottura, basilico e olio EVO) - impasto Napoletano, lievitazione 48 ore.
DESSERT (condiviso):
- cheesecake allo yogurt con fragole e panna.
Caffè a chiudere.
La carta dei vini presenta 19 etichette anche al calice, buona scelta di birre anche artigianali. Il menù è consultabile nel sito web; per le pizze 6 tipi di impasto. A fine cena i nostri complimenti.
Recensione precedente:
18 luglio 2018 "pizza napoletana e gentilezza"
Pamapava
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25 Ottobre 2024