Here you don't eat Pizza, you go back in time!!! It's a wonderful place, inclusive, managed with love by the owners.
SINCERE PLACE ♥️
Vittorio R.
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29 Giugno 2025
Yummy pizza, nice load and amazing place 😋
Kalia Genova
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26 Giugno 2025
Pizzeria certainly not luxurious. Alternative environment suggestive of the 70s. But the lady is kind and the pizzas are excellently leavened and crispy. And the ingredients are genuine. Prices to say the least, correct. To drink better a beer 🍻 Poretti on tap. The area is reached by tram n°5. Not far from Corso Venezia. I would definitely go back
Paolo Poli
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21 Giugno 2025
I buy the pizzza and the. Tastes really great 😊😍😍
The pizza is one of the best I have ever tried. Lovely restaurant with old design. You will feel very comfortable here. The staff is very welcoming and always happy. The service is fast and the food amazing. 100% recommended if you want to try the best pizza in Milan for fair prices!!
Very good and crispy pizza!! One of the best in the area. We will eat again!!
KOTSOSKONT
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08 Giugno 2025
I went to this wonderful place for the first time yesterday. Cinzia and Dario are super kind and their pan pizza is truly number 1. Upon entering it seems like you are immersed in the 70s, a real dive into the past, everything is very sophisticated from the paintings to the music. Well done.
Incredible pan pizza, an absurd trip to underground Milan but you have to pay taxes. The fact that you have to pay only in cash or with the POS only in a single transaction is not only illegal but also immoral in 2025. Boomeracci, pay your taxes.
Gabriele Fania
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06 Aprile 2025
Pizzeria in zona Lambrate arredata in modo curioso ma un pò confusionario. Tavolini stretti. Proprietari simpatici. Scelta delle pizze varia ma alcuni ingredienti non ci sono: patate, friarelli ecc. Pizza in teglia cotta nel forno elettrico. Un pò gommosa ma sostanzialmente buona. Birra Poretti. Conto onesto
Pecci1969
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24 Febbraio 2025
Se volete tornare indietro nel tempo di 50 anni qui si apre una finestra soazio temporale. Entrando si viene catapultati agli inizi degli anni ‘70. La pizzeria è stata aperta nel 1972 ed è rimasta come era.
O la ami o la odi.
Pizza al padellino, rotonda tipo trancio ma non troppo alta. Ho gustato una margherita doppia mozzarella con peperoni grigliati, mi è piaciuta molto.
Lati negativi: un po’ bruciacchiata sotto; il fumo non visibile ma presente vi impregnera i vestiti, al ritorno a casa dovrete lasciarli all’aperto per qualche ora.
Se non siete troppo schizzinosi consiglio questa esperienza molto verace, lontana anni luce dai locali modaioli milanesi.
Enrico D
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03 Febbraio 2025