We took Terra mia and Amalfitano logs... Light and soft dough, quality raw materials, starting from San Daniele ham up to morsels of mozzarella. Everything excellent. The price is really not bad either. Highly recommended!
prova uno
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05 Marzo 2025
10,0
Spectacular pizza!! And also the fried food, very well looked after and done well. The staff who serve the tables are friendly. The only flaw is that table service is not respected, based on the order of arrival. For the rest, the food is really good... waiting to go back and try the sandwich
genni ferrante
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25 Febbraio 2025
8,0
Delicious pizza, among the best in Nocera Inferiore, thin and soft but not so much as to fall apart, quality ingredients and a lot of imagination in the special pizzas
Vadym Horupashenko
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08 Febbraio 2025
10,0
Given that I had dinner in this pizzeria on Saturday evening.
Once I arrive I order a crocchè and a "wagon wheel" diavola.
The croquette (which I wasn't able to take a photo of) was frozen and barely cooked, but the pizza was good. Prices more than fair.
Vix
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04 Febbraio 2025
6,0
After tasting their 'tropea' pizza, we will definitely be back! Well-leavened dough and perfect thickness. Highly recommended
Sabrina Adinolfi
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26 Gennaio 2025
8,0
Really good, I recommend any pizza you want, try it with the cartwheel spread, truly the best
Claudio Celentano
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13 Gennaio 2025
10,0
Hi, I came for lunch and I enjoyed an excellent pizza and fried food and what pleased me most was the professionalism and kindness of the WAITER who served us with so much passion, we will definitely be back in a good working year
Lella D'ambrosio
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02 Gennaio 2025
10,0
Good morning, I want to compliment you on the fried foods and pizza I tasted for lunch today, but I was amazed by the kindness and professionalism of the waiter. I tell you that I have not seen so much passion in many places in the lower Salento (Gallipoli). I will definitely go back.
Franco Manco
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02 Gennaio 2025
10,0
Siamo andati in famiglia e con amici è la prima volta che provo la loro pizza devo dire che l'abbiamo trovata molto buona con ingredienti di qualità, anche i fritti sono di buona qualità le frittatine e i crocche, tutto buono 😋
Claudio T
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23 Novembre 2024
10,0
Location completamente rinnovata, molto più spaziosa e moderna. Peccato però che per quanto riguarda tutto il resto siamo ancora molto indietro rispetto alla concorrenza.
In base alla mia esperienza posso dire che l'impasto della pizza è gradevole così come la classica Margherita; i problemi principali riguardano gli ingredienti di altre pizze come la salsiccia che era stopposa e piena di nervi, tanto da essere quasi immangiabile, e le patatine che sembravano cotte male e per nulla croccanti. Anche i fritti sono da rivedere poiché la frittatina di pasta non sapeva assolutamente di nulla, tanto da farmi pensare che molto probabilmente in cucina si saranno dimenticati di aggiungere la giusta quantità di sale nella preparazione.
Nel complesso la recensione sarebbe da due punti tuttavia preferisco darne tre di incoraggiamento sia per la bellezza del nuovo locale e sia per la volontà di mettersi in gioco in questo settore con un nuovo progetto.
Probabilmente c'è bisogno di tempo ma la strada per eguagliare le migliori pizzerie della zona è ancora molto lunga...