Pizza Pie In Radda in chianti

8,2

Basado en 694 opiniones encontradas en 2 webs


8.2
8.2
8.2
7.2

tend

7
Di 39
in Radda in chianti

I clienti commentano i loro piatti di...

pizza pasta more mais semplice

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Recensioni Nota
Google 423 9
Recensioni Nota
TripAdvisor 513 9
I ordered a takeaway pizza Punctual Super kind and friendly Very very good pizza I will definitely come back
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09 Febbraio 2025
10,0
Excellent and friendly service, excellent food and overall service. Makes a kid's portion of pizza even though it's not on the menu. At first glance, the interior of the restaurant does not make the same impression as other restaurants in the center of Radda, but it offers better services. Great homemade limoncello and meloncello is the icing on the cake.
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28 Dicembre 2024
10,0
I have been coming to Tuscany at least once a year since 1999. I have pizza here at least twice a visit. It's the best pizza I've ever eaten.
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14 Novembre 2024
10,0
A wonderful place with a homely atmosphere created by the smiling owner himself!!! Great flavors and a fantastic cake. The richness and quantity of ingredients fully correspond to the prices. You just have to be there and eat these delicacies. GREAT, BRAVO. Greetings from Poland.
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02 Novembre 2024
10,0
Este lugar obtuvo una excelente crítica que estamos viajando, así que no pudimos ir a recogerlo y no tengo ninguna aplicación en mi teléfono, así que pido la pizza en línea. La pizza no estaba cocinada había cebollas sobre toda la pizza pedimos una ensalada que vino en una taza dos bocados por $ 12 con un poco muy pequeño de aderezo. Nos alojamos en un hotel La pizza fue entregada a tiempo, sin embargo, no había servilletas ni tenedores ni platos, gracias a Dios que traje el mío. Una pizza y un par de bocados de ensalada cuestan $ 43
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16 Ottobre 2024
8,0
Been today with my friends on motorbike wonderful local people excellent pizza very good and not only excellent service fair prices I recommend it to everyone who passes through Radda to stop and eat there
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13 Ottobre 2024
10,0
Called into this place one lunchtime. Nice mix of locals and tourists. Staff were friendly, service good, food fantastic. We had the pizza for two - it was massive, toomuch for us but the people in the restaurant boxed the rest up to go. Prices reasonable and really good choice on the menu. Would definitely recommend 👌
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10 Ottobre 2024
10,0
Perfect and huge pizza, most wonderful tiramisu 🥰
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08 Ottobre 2024
10,0
Very good food, pizza for 2 people is almost impossible, fresh pasta dishes, very nice service, friendly and accommodating, 100% recommended
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20 Settembre 2024
10,0
Pizzas muy grandes que podrían servir a 4 personas. Pizza de estilo auténtico. Los precios son muy buenos para cualquier cosa en el menú incluyendo bebidas
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16 Settembre 2024
10,0

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8,2
418
Recensioni

Vecchio Tinaio

11/03/2025: Vorrei fare una premessa, sono un manager nel settore alberghiero ed ero in giro con un'amico chef di lunga esperienza. Galeotto" fu il GPS che finito offline ci ha portato a Brenna anziché ad Orgia, piccoli borghi confinanti uno con l'altro. Così siamo capitati in questo locale che anche da chiuso, col portone in legno, le tendine di cotone alle finestre ed una lavagna come insegna ci ha lasciato il desiderio di tornare. Infatti dopo alcuni si decide di provarlo. Già all'entrata si percepisce da subito pulizia ed un'amalgama di colori che trasmettono una piacevole sensazione di benessere. Veniamo accolti con un bel sorriso da Federica che conosceremo poi essere la proprietaria. Ed anche lo Chef Mauro, suo Marito. Ambedue appassionati del loro lavoro, con la "mission" di enfatizzare le tradizioni del territorio con un tocco personale di rivisitazione. Sia riguardo le proposte culinarie che la selezione dei prodotti....si riscontra ricercatezza, nulla sembra lasciato alla casualità. Anche Federica collabora in cucina soprattutto nella pasticceria...che bontà! Per dare una scelta completa, hanno anche organizzato una proposta pizza, naturalmente con forno a legna ed un "titolato" maestro pizzaiolo. Per me è spontaneamente diventato un riferimento di zona..... consigliatissimo!!
11/03/2025: I would like to make a premise, I am a manager in the hotel sector and I was out with a long-experienced chef friend. Galeotto" was the GPS that went offline and took us to Brenna instead of Orgia, small villages bordering each other. So we came across this place which, even when closed, with its wooden door, cotton curtains on the windows and a blackboard as a sign, left us with the desire to return. In fact, after a few minutes you decide to try it. Upon entering, you immediately perceive cleanliness and an amalgam of colors that convey a pleasant sensation of well-being. We are welcomed with a beautiful smile by Federica who we later learn is the owner. And also Chef Mauro, her husband. Both passionate about their work, with the "mission" of emphasizing the traditions of the territory with a personal touch of revisitation. Both regarding the culinary proposals and the selection of products... there is refinement, nothing seems left to chance. Federica also collaborates in the kitchen, especially in the pastry shop... how delicious! To give a complete choice, they have also organized a pizza proposal, naturally with a wood-fired oven and a "titled" master pizza chef. For me it has spontaneously become a reference in the area..... highly recommended!!
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Vecchio Tinaio

11/03/2025: Vorrei fare una premessa, sono un manager nel settore alberghiero ed ero in giro con un'amico chef di lunga esperienza. Galeotto" fu il GPS che finito offline ci ha portato a Brenna anziché ad Orgia, piccoli borghi confinanti uno con l'altro. Così siamo capitati in questo locale che anche da chiuso, col portone in legno, le tendine di cotone alle finestre ed una lavagna come insegna ci ha lasciato il desiderio di tornare. Infatti dopo alcuni si decide di provarlo. Già all'entrata si percepisce da subito pulizia ed un'amalgama di colori che trasmettono una piacevole sensazione di benessere. Veniamo accolti con un bel sorriso da Federica che conosceremo poi essere la proprietaria. Ed anche lo Chef Mauro, suo Marito. Ambedue appassionati del loro lavoro, con la "mission" di enfatizzare le tradizioni del territorio con un tocco personale di rivisitazione. Sia riguardo le proposte culinarie che la selezione dei prodotti....si riscontra ricercatezza, nulla sembra lasciato alla casualità. Anche Federica collabora in cucina soprattutto nella pasticceria...che bontà! Per dare una scelta completa, hanno anche organizzato una proposta pizza, naturalmente con forno a legna ed un "titolato" maestro pizzaiolo. Per me è spontaneamente diventato un riferimento di zona..... consigliatissimo!!
11/03/2025: I would like to make a premise, I am a manager in the hotel sector and I was out with a long-experienced chef friend. Galeotto" was the GPS that went offline and took us to Brenna instead of Orgia, small villages bordering each other. So we came across this place which, even when closed, with its wooden door, cotton curtains on the windows and a blackboard as a sign, left us with the desire to return. In fact, after a few minutes you decide to try it. Upon entering, you immediately perceive cleanliness and an amalgam of colors that convey a pleasant sensation of well-being. We are welcomed with a beautiful smile by Federica who we later learn is the owner. And also Chef Mauro, her husband. Both passionate about their work, with the "mission" of emphasizing the traditions of the territory with a personal touch of revisitation. Both regarding the culinary proposals and the selection of products... there is refinement, nothing seems left to chance. Federica also collaborates in the kitchen, especially in the pastry shop... how delicious! To give a complete choice, they have also organized a pizza proposal, naturally with a wood-fired oven and a "titled" master pizza chef. For me it has spontaneously become a reference in the area..... highly recommended!!

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