We arrived not too early, but were greeted very warmly and served immediately! We immediately felt at ease. The waitress wearing the black hat who showed us to the table was super helpful and very accommodating!! The pizza dough is very good and allows you to experiment with the toppings!!! Recommended not only for the quality of the pizza but also for the friendly staff! Thank you for your patience and for accommodating our requests!! We'll be back!
Gabriele Reverberi
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13 Agosto 2025
10,0
Compliments to pizza chef Abrar and his colleague for top pizza and service!
Alban Uku
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27 Luglio 2025
10,0
The pizza crust was a bit undercooked. We didn't appreciate the idea of having the toppings assembled by hand.
pietro gazzi
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23 Luglio 2025
6,0
Located in the historic center, behind the Panizzi Library, the restaurant features several moderately sized rooms and a terrace overlooking Corso Garibaldi.
The staff is attentive and discreet.
After a friendly welcome, a unique selection of ingredients puts customers' imaginations and good taste to the test.
Good pizza in the evening, but at lunchtime, Pirru Cafè is a cut above.
Like Blu35
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16 Luglio 2025
10,0
Si mangia benissimo. Personale simpaticissimo
Maurizio Casoli
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15 Giugno 2025
8,0
In this place, you can order your customized pizza with the ingredients that you want. Great quality and service. Highly recommended!
Nariman Rezamandi
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10 Giugno 2025
10,0
Great service with professional staff. High quality food. Family atmosphere. .
Gianluca Cocchi
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06 Giugno 2025
10,0
Beautiful place (as is the owner's Porsche), the food was delicious, and the prices are fair too, I highly recommend it.
LOCO_01
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03 Giugno 2025
10,0
è da anni che vado in questo posto ed è una delle mie pizze preferite!
in particolare volevo recensire questa serata, in cui sono andata con le mie amiche una domenica a mangiare una pizza a cena e oltre che la pizza buonissima abbiamo per la prima volta partecipato a questa esperienza bellissima. Abbiamo avuto la possibilità di fare noi la pizza insieme a Luca! ci siamo divertite un sacco e tutti sono molto simpatici e cordiali.
Ve lo consiglio
Giulia M
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30 Marzo 2025
10,0
Dopo aver recensito la pizza di gennaio (entrata a pieno titolo nel menu), ho avuto l’onore di essere stato il primo ad assaggiare la pizza del mese di marzo.
“Base bianca, cornicione ripieno di fiordilatte, provola, broccoli, olive taggiasche, acciughe del cantabrico” (€ 15,00)
Temevo potesse risultare un po’ troppo salata e invece anche questa volta ho riscontrato un ottimo equilibrio (cosa non facile, visti gli ingredienti).
Degno di nota il broccolo cotto al punto giusto … ha conservato la giusta consistenza (il rischio era di spappolarlo).
L’unica pecca è che non ho riscontrato il ripieno del cornicione: o è stato dimenticato, o è stato così esiguo da scomparire sciogliendosi.
Se dovessi definire questa pizza direi che si presenta con un equilibrio elegante.
Ora aspetto con curiosità la pizza di aprile.
SigilloRe
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26 Marzo 2025
8,0