Walter the pizza genius has now also created the pizza "cornetto", a marvel after years that I eat his pizza it still amazes me it is of a unique goodness, the ingredients always the best, the pizza dough wonderful not to mention the fried one.... I also tried the restaurant that was super too. Kind and fast staff, beautiful context and exterior but it is always the protagonist LONG LIVE PIZZA!!!!
In addition to the gourmet pizza we also have the "Pizza Experience"
Being used to frequenting "high-end" pizzerias and there's no denying it, most of them are of notable quality, we decided to try IL PEDROCCHINO...
We are another level! Eating pizza (even a simple margherita with tomato and mozzarella) is an experience!
The quality of the pasta, the way it is prepared is something unique.
The staff is definitely prepared to advise you on the best to make you experience a magical evening…
Thank you so much ❤️
I was very curious to try the fried and suspended pizza.....good is good....but it didn't excite me (personal opinion)....higher than average price.....
Locale situato a 25 minuti da Vicenza ma vale la pena di guidare per raggiungerlo.
Il ristorante è molto carino, soprattutto d’estate è bello mangiare a bordo piscina. Il personale è molto gentile e veloce; nonostante fosse sabato sera non abbiamo atteso troppo. L’aspetto migliore è la pizza, fantastica. È l’unico posto che conosco che fa pizze così particolari, come la tripla cottura, l’impasto all’acqua di mare ecc. Tutti gli ingredienti sono freschi e si sente. Bravi!
Location bellissima.
Menù molto buono, le pizze sono fantastiche come l impasto morbidoso.
Ottima la qualità delle birre.
L unica pecca è l attesa, bisogna armarsi di pazienza, un po’ troppo aspettare più di un ora per 2 pizze.
Servizio all altezza e conto giusto.