This experience was gained during a beginner's cooking class for couples, where we prepared an appetizer, a first course, and a second course—in this case, eggplant meatballs, a gricia with figs, and sea bass with a zucchini sauce. Chef Marco was super helpful and patient.
We'll definitely be back!
Denis Coletta
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07 Ottobre 2025
10,0
We took our first cooking class as a couple and it was a wonderful experience. Marco was wonderful and constantly available throughout the course.
This course is divided into three parts: preparing an appetizer from scratch, a pasta dish, and cleaning the fish; it all ends with lunch based on what we cooked ourselves.
Highly recommended for beginners or those who want to refine their techniques.
Kamila Nadzieja
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07 Ottobre 2025
10,0
Drawn by the advert for their tagliolini with squid ink, I discovered this small restaurant where we had a truly delicious meal. It's a niche restaurant with just a few tables, and since it's not centrally located, you can only find it through word of mouth or, indeed, advertising. In addition to tagliolini, we had grilled vegetables and roasted octopus. All the dishes were excellent, masterfully executed with tasty, balanced flavours. There was very little waiting time between courses. Thanks to Marco & Marco for their kindness and helpfulness. To the question: would you return? Absolutely, to try other dishes. My compliments.
Marcello Martina
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23 Settembre 2025
10,0
Excellent food, helpful and friendly staff. The place is perhaps a little noisy due to its small size. Overall, a great experience.
Alessandro Antonelli
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14 Settembre 2025
10,0
A very beautiful and well-kept place, the food is fantastic, high quality, and it really shows. The staff is delightful, everyone is very kind and helpful. Absolutely nothing to complain about, perfect for a quiet evening and to enjoy unique dishes with original pairings!
ALESSANDRA AVINO
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13 Settembre 2025
10,0
We had the chance to go there for dinner to try the taglioni with squid ink, and they were amazing!!!
We each had an appetizer, a first course, and a dessert. Everything was perfect, and we'll definitely be back!! Well done everyone, and keep it up!
giulia cascella
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10 Settembre 2025
10,0
Everything was excellent, starting with the service from the very friendly staff! The food was excellent, the only flaw was that the place was a bit noisy, but it's a bistro and that's okay.
Well done!
Enzo
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29 Agosto 2025
10,0
Fantastic experience.
Quiet atmosphere, impeccable cuisine.
Paolo Mainero
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14 Agosto 2025
10,0
Scoperto tramite un passaparola in palestra,avendo due cani li ho chiamati prima per sapere se avessero problemi,invece essendo attenti alle esigenze di ogni cliente,mi hanno cmq permesso di andare con loro, ovviamente se avessi avuto problemi sarei stato io stesso a pagare e andare via,per non creare problemi al titolare se ci fosse stata gente disturbata dai quadrupedi.
Come al solito loro tranquilli sotto al tavolo e la cena è andata liscia..
Una realtà bella,portata avanti da giovani che sanno già come funziona questi mestiere,non devi fare pagare poco per avere gente,devi fare mangiare la gente bene e con qualità e loro lo fanno..
Portate piene,no assaggi, tutto perfetto
I mezzi paccheri erano una cosa assurda,non c'è stato un piatto che non avesse nulla di sbagliato, premetto che per lavoro mi trovo a mangiare nelle mense aziendale e nei ristoranti a 5 stelle,quindi ho un idea di cena abbastanza completa,non sono un chef,ma se dopo un ora non ho problemi di stomaco o gastrite evidentemente la qualità che hanno loro si sente.
Quindi se non volte spendere esageratamente,se volete mangiare bene,se volte pure parcheggio presto..
Impossibile non andare da Patty Bristo'
Auguroni ragazzi di allargare il locale per accogliere più gente,ma visto i presupposti sicuro ci riusciranno
Chiaramente un applauso alle ragazze in sala, finalmente gente col sorriso,attente al cliente,eleganti e mai invadenti..
Insomma..ancora stai leggendo dai prenota su..
Varano74
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02 Maggio 2025
10,0
Bellissima sorpresa cucina raffinatissima ottimi sapori piatti generosi questo picco ristorante gestito da due fratelli è di ottima qualità ad un prezzo giusto centrato ho mangiato ottimamente ed ho digerito egregiamente la qualità delle materie prime è di ottima qualità il pesce fresco e ben lavorato.Tornerò sicuramente per assaporare la carne.Bravi ragazzi farete strada piccola nota negativa ma solo per migliorare sempre il tartufo di pizzo da rivedere molto lontano da l’originale e poco gustoso : ma sono sicuro che lo miglioreranno.
TeoMomo
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19 Aprile 2025
10,0