Cozy place, service that can be improved, fairly long waiting times, good quality and well cooked raw materials. Misaligned quality/price ratio.
giacomo carlucci
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07 Aprile 2024
6,0
Quando ti manca l’Abruzzo, Pastorie è sicuramente il ristorante per eccellenza a Roma che ti fa tornare ai sapori della regione.
Il locale è molto carino e ti mette completamente a tuo agio.
Camerieri molto gentili.
Unico neo è il prezzo, alto rispetto la media, soprattutto negli antipasti (media di 15 euro).
Ci sono già stato 3 volte è sicuramente tornerò.
FrancescoD561
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25 Febbraio 2024
8,0
Pleasantly surprised by the quality and passion of the two guys, we had a very good time, we are from Milan but from the appetizers to the dessert everything was a pleasant surprise, in particular cheese and egg balls and kebabs, both normal and liver! Well done!!! We'll be back!!!
Giacomo Coppin
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11 Febbraio 2024
10,0
In addition to the food being fabulous, the restaurant inside is gorgeous! My beloved Abruzzo in the heart of the Pigneto
lara di renzo
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20 Gennaio 2024
10,0
Il locale a mio avviso è arredato in maniera unica e ricercata in ogni dettaglio.
Menù ampio con diverse portate anche per vegetariani e vegani.
Gnocchi con ragù di agnello davvero ottimi così come anche gli arrosticini.
Servizio cortese ma un cameriere che deve gestire da solo l'intero ristorante sicuramente non è adeguato per questa tipologia di locale.
A mio avviso i prezzi sono leggermente alti ma nel complesso si esce soddisfatti.
71jack
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09 Gennaio 2024
8,0
The proposals are interesting but the prices are really high and the portions are not satisfactory.
Riccardo Fantin
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05 Gennaio 2024
8,0
Small restaurant in the heart of the Pigneto district, few seats, very particular environment with beautiful murals on the walls of the room.
We opted for two first courses:
- roasted spaghetti with Abruzzo tomatoes.. EXTRA GOOD!! Perfectly cooked, tasty and spicy seasoning.
- pasta with potatoes and corn on the cob (sea cicadas) very delicate, shame about the slightly smaller portion.
Sweets:
- morsel with chocolate, almonds and Montepulciano jam. The pastry is good, the filling is a little sour.
- pizza dogge, layers of sponge cake with archermes and coffee syrup, custard and cream
chocolate. It didn't particularly hit me, it was very strong there
liqueur and chocolate bath too dark for me.
Very nice atmosphere, large tables and very heavy chairs! I would recommend a cushion at the base to be more comfortable.
Medium-high price but consistent with the quality of the food.
To try!
Barbara
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23 Dicembre 2023
10,0
Absolutely unconventional restaurant to try
Giovanni
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22 Novembre 2023
10,0
prodotti di buona qualita'.ma prezzi eccessivi.
Vladimiro Mancini
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18 Novembre 2023
6,0
Erano diversi mesi che volevo assaggiare le proposte di Pastorie, questa interessante location del Pigneto, a Roma. Con due cari amici l'abbiamo fatto e ne vale proprio. Proposte gastronomiche ricche dove emergono in particolare la ricerca della materia prima e l'equilibrio dei sapori. Suggestivo lo stile degli interni. L'Abruzzo, e soprattutto, la cucina teramana conquistano il palato
Martino Iannone
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16 Novembre 2023
8,0