Historic café pastry shop in the city centre. The "cloud" is particular!
Enrico Pesato
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28 Aprile 2025
6,0
You have to get the marron glace ice cream
Nadia Josephine
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25 Aprile 2025
10,0
Breakfast of champions 💪 it would be better to sit indoors when it rains.
Margherita Pantone
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17 Aprile 2025
10,0
Ghigo is an essential stop in the center of Turin both for a breakfast and for a coffee in the afternoon! Their specialty is absolutely worth tasting: the Nuvola!
Federico Sgobbi
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07 Aprile 2025
10,0
We had two cappuccinos, one with cream. A real treat!
concetta crea
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04 Aprile 2025
10,0
Ghigo Pasticceria, historic Turin, never disappoints. The cubic brioche I tried was a true masterpiece: soft, rich and with an enveloping flavour. The perfect consistency and delicacy of the dough make it ideal for a special breakfast.
The atmosphere of the restaurant is elegant and welcoming, overlooking one of the most historic squares in Turin.
The famous Nuvola is absolutely worth trying, a must for lovers of quality artisanal pastries!
Daniel Bravin
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01 Aprile 2025
10,0
Great experience! We went to this pastry shop for a snack and I have to say it's worth it. We took the famous Nuvoletta, and I would take it again every day: soft and tasty. Highly recommended!
The service was also impeccable, with courteous and knowledgeable staff. Note of merit for the guy at the checkout, really kind.
Thank you! We'll be back.
Sophiae Demichele
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31 Marzo 2025
10,0
Post-work pampering with a delicious Ghigo ice cream!! Spectacular Gianduia!!!
Valentina Martino
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31 Marzo 2025
10,0
Colazione veloce. Servizio cordiale e veloce. Ambiente confortevole. Caffè discreto e pasticceria buona, ma non indimenticabile.
Tino Costa
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15 Marzo 2025
6,0
mi hanno regalato questo panettone sublime, di cui ammetto non conoscevo l'esistenza.
L'aspetto è quello a metà tra una nuvola e il Monviso, compatto e che rilascia nell'aria un profumo di dolce, vaniglia che ti sa già di natale e di stare tutti insieme.
Fuori rimane appiccicoso per via della glassa al burro che però si taglia con il coltello, super morbido! Ammetto che la glassa è di quanto più dolce esista al palato ma il connubio con il pandoro all'interno, perfetto, morbido, dolce che pare davvero una nuvola è insomma la morte sua.
Una eccellenza artigianale di prestigio, ringrazio tantissimo chi me l'ha regalata così anche io ho avuto questa esperienza e senza dubbio se la regalate a vostra volta, sarà sempre un regalo super gradito!
Cristina V
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27 Dicembre 2024
10,0