Months ago, after my husband's health problem, intrigued by the low carb pasta displayed in the shop window, I decided to buy it. The label in the store said 7/8 carbs per 100 grams and the ingredients were egg white, etc. However, there is no label on the bag sold. I go back with him to get more because I liked it so much, same flavor and consistency as "normal" pasta. I ask for the ingredients and a boy replies "Just flour and water", I reply that egg white is also written on the label in the shop and he says "no, we removed it a while ago". So why don't they change the label? The customer must know, by law there must be all the ingredients used and the nutritional values! Afterwards I ask if the expiry date is the one always written on the usual label, he replies "it lasts 3 years because there is no water". But why wasn't there just flour and water before? I would simply like to know from those who really know what is inside and it is not enough to say a mix of flours, but which ones and the quantities as well as the nutritional values must be specified. Euro 16.00 per kg ok but the customer must be made aware of what he eats especially with all the health problems and intolerances widespread nowadays. Thanks, I'm waiting
Annalisa Critelli
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27 Aprile 2025
6,0
Booked box at a cost of €6.99 at the time of collection, difficulty with the manager at home, the package contained 4 cannelloni with ricotta and spinach, INEDIBLE AND SALTY, followed by CHICKPEAS AND COD like the previous one ABSOLUTELY TO AVOID
Carla Sorchi
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10 Aprile 2025
8,0
The pasta and the sweet ravioli are delicious! I recommend it!!!!
Ilaria
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22 Febbraio 2025
10,0
My trusted place for fresh pasta, from tortellini to ravioli, my favorites are the ricotta and lemon ones, with a super value for money and always friendly service, with toogoodtogo you also have the possibility to choose half the contents of your box ;)
from time to time I will try a new flavor of filling💓
Giulia Landolfo
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10 Febbraio 2025
10,0
Passo per caso, o meglio sarà stato il destino, su via Cardano e lo sguardo si ferma in questa vetrina dove dietro al bancone di vendita cè un ragazzo che sta lavorando le sue farine pronte per un nuovo processo produttivo. Rimango lí, fermo imbambolato ad ammirare quanta dedizione dietro ad un raviolo, e non un classico raviolo, ma qualcosa di particolare.
Attraverso la vetrina scorcio altre qualità culinarie: lasagne, gnocchi, fettuccine, paste di ogni tipo e colore, si perchè non solo il classico colore della pasta la fà da padrona, altre varietà di colori naturali( verdure, pomodori, patate) vengono amalgamati insieme per dare quel tocco in più. Noto con enorme piacere che utilizzano farine Senatore Cappelli, e non tutti lo sanno ma è una varietà di grano duro, molto utilizzato fino alla metà del ‘900, poi quasi dimenticato, ma in questo negozio non è stato dimenticato nulla, tutto si esegue come tradizione vuole. Entro, e subito, il ragazzo daniel mi accoglie con simpatia ed accoglienza, mi fà capire che mi sento a casa, come se mia madre stesse tirando la pasta sfoglia come un tempo. Mi guardo intorno, indeciso su cosa provare, il mio sguardo vagava tra tutte le varietà di pasta in vendita, Daniel si accorge subito dei miei dubbi, mi invita a provare il ravioli ricotta e spinaci, spiegandomi le modalità con la quale prepararli e i tempi di cottura. Torno a casa con la consapevolezza che "il tortellino dal 1963" sarà il mio punto di riferimento per ogni necessità culinaria. Complimenti ancora per la qualità e professionalità del vostro lavoro.
Alessandro Auddino
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27 Dicembre 2024
10,0