A truly positive experience. We chose the tasting menu and left feeling full and satisfied. A wonderful experience for the eyes and the palate. Excellent service.
Elena peci
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21 Agosto 2025
10,0
Chef Gianfranco's cuisine is excellent!
A top-notch sensory experience. Excellent wine cellar. Impeccable service! 🔝
Andrea Bonaventura
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04 Agosto 2025
10,0
A great culinary experience! The chef was incredibly talented and friendly, as were all the staff! Definitely worth a try.
Liberato Cavini
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20 Luglio 2025
10,0
A very cozy restaurant with an original presentation of dishes. The stars with fish filling were simply fantastic))) I really liked the shrimps in tagine - spectacular presentation and delicate taste)) The only thing is that the scampi & gamberi were at room temperature - almost warm. I would like a lower temperature. And we had to ask the waiter several times for plates to taste new appetizers (The desserts and compliments from the chef were simply magnificent!))))
Olya Zh
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04 Luglio 2025
10,0
I won't tell you my experience, I highly recommend you go..
Emanuele Spaziani
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03 Luglio 2025
10,0
Pascucci, a name a guarantee, that fires more
Roberto Naccari
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02 Luglio 2025
10,0
What can I say, everything was perfect.
roberta proietti
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26 Giugno 2025
10,0
We used a voucher for a "classic tasting menu". The welcome and care were impeccable. The dining room staff pays the right amount of attention to the guests. A clear sign of professionalism that is not improvised, but of experience and preparation. The courses follow one another to live a real experience. Scents, flavors, colors and shapes are chosen and prepared by an artist. The sommelier suggests wines to accompany the experience with expertise. He understands the guests' choices and guides them to the best choice. Another positive note, not to be taken for granted, is the coffee: usually restaurants offer "anonymous" coffee. In this case, the product offered was superlative. This restaurant is a gem: the chef offers unique creations, the dining room staff puts the customers at ease and the food and drinks are excellent. You have to come back more than once.
Fabio Caporello
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22 Giugno 2025
10,0
È la seconda volta che veniamo, rimane un esperienza unica, piatti ricercati, ambiente molto bello, elegante ma non opprimente, ambiente luminoso, ottima ricercatezza della materia prima, scelta dei vini ampia e importante, personale disponibile e preparato.
Un ristorante che garantisce una serata a regola d'arte.
Complimenti a tutti
Duccio
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26 Aprile 2025
10,0
Gianfri è un cuoco che con i suoi piatti....crea dipendenza.Ogni corsa è una spinta in più rispetto alla precedente. È umanamente impossibile descrivere le sensazioni provate per ogni corsa. Bisogna andarci e farsi accompagnare in un percorso al buio in cui tutte le papille gustative,tutti i 5 sensi,saranno coinvolti emotivamente .....dal Gianfri.Ecco se proprio dovessi trovare una piccola nota stonata,direi che il dolce finale non è all'altezza delle emozioni vissute durante il percorso. Ma questa è una mia personalissima opinione che non vuole assolutamente sminuire il lavoro e la passione del Gianfri.
Infatti lo ringraziamo per il bis delle stelle marine che io pensavo fossero un abbellimento del centro tavola,e per il fusillone al nero di seppia(piatto dell'anno 2025)gentilmente offertoci. Ringraziamo tutto lo staff coordinato dalla moglie del Gianfri,che non mene voglia ma non ne ricordo il nome e dulcis in fundo la bellissima location.
In definitiva Gianfri,considerando tutti i locali stellati da noi visitati,vale molto di più di una 🌟Michelin.
Lunga vita a Pascucci al Porticciolo
CONSIGLIATISSIMO
totonno_12
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02 Aprile 2025
10,0