As soon as you enter this Osteria, you immediately perceive that you are in a place where the atmosphere you breathe makes you understand that you are certainly in the right place to feel good, and so it was. Attentive staff, discreet and very affable, dishes unique in quality and beauty, lastly the innkeeper gratifies us with flakes of panettone placed in a music box to end the evening wonderfully. Thank you
Cesare Vitali
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03 Febbraio 2025
10,0
Intimate and elegant venue.
It stands out for its dishes and above all its hospitality!
alice brocchini
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18 Gennaio 2025
10,0
An intimate and very welcoming place, a friendly and relaxing atmosphere. Refined and delicate furnishings and mise en place, with a retro taste with a modern touch. Divine food!
laura poli
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14 Gennaio 2025
10,0
We were sent to this restaurant by the hotel we are staying in and we had the opportunity to enjoy refined, balanced and above all delicious cuisine. Every detail is taken care of and every dish is delicious! We did an encore with the handmade cappelletti: simply AMAZING! Finally the chef brought us a carion with some chocolate truffles inside!
It was a truly perfect evening: THANK YOU❤️
We will be back soon and I recommend anyone passing through Fossombrone to stop by Luca: it's worth it❤️
maggie testa
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13 Gennaio 2025
10,0
Our Sunday experience takes us to Fossombrone and we can't help but stop at Zanchetti.
Very welcoming and refined place.
The girl who served us was very professional and attentive to our needs.
Superlative and refined food: we tasted almost all the dishes!!!
Compliments from all the guests to the chef and all his staff...
Raul Nerveza
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12 Gennaio 2025
10,0
I came down from Brescia for a few days. Atmosphere, quality of dishes and authentic courtesy. Thanks, we'll be back
Michela Sara Tummolo
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03 Gennaio 2025
10,0
Fantastic experience! I was in the area for work and was inspired by the other reviews. What can I say, it reflected and exceeded expectations.
From the welcome glass, accompanied by bread made only with sourdough and a taste of oil.
The starter is tartare and the first course is homemade cappelletti with fondue and truffle.
Tasty dishes with well-balanced ingredients, a very pleasant experience, in a relaxing atmosphere.
I will definitely be back!
Giulia Venturini
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20 Dicembre 2024
10,0
Nel pieno centro di Fossombrone in cima a una viuzza si trova questa carinissima osteria.
L'ambiente è piccolo e accogliente, ideale per chi vuole un posto tranquillo. Il menù propone piatti con ingredienti tipici del territorio che vanno dalla carne al pesce, sapientemente presentati all'occhio del cliente. Un plauso allo chef che alla fine del pranzo ci ha omaggiato con un carillon di legno pieno di cioccolatini.
Andrea. P
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01 Dicembre 2024
10,0
Returned for the second time and it won't be the last; FANTASTIC food, atmosphere, venue and service; Well done
Giacomo Saltarelli
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30 Novembre 2024
10,0
Ambiente intimo e curato che richiama la vera osteria, dove ci ci aspetta di trovare piatti che si lascino ricordare vista anche il (giustamente) ristretto menù.
Ci sono piaciute molto le uova strapazzate con formaggio e tartufo bianco, nella media i salumi, quello che più ha deluso è stato lo stinco di maiale cotto nella birra, che risultava essere inaspettatamente scarico di sapore ed estremamente asciutto e stopposo, mancava un fondo che gli conferisse umidità e maggior gusto, gusto che non poteva certo venire dal purè di carota in abbinamento, dal filetto di cinghiale non allevato ci si aspettava quel quid in più che doveva venire dalla provenienza da bosco dell'animale, di buon gusto i cappelletti cacio e pepe che avrei tenuto magari 1 minuto in meno sul fuoco.
Buoni i dolci e gradite le praline al cioccolato offerte dallo chef al tavolo che però al di là di un fugace saluto non si è curato di chiederci sull'esito della cena. Buono il servizio più da ristorante che da osteria, veramente troppo lunghi i tempi di attesa.
Momo b
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29 Ottobre 2024
6,0