Great service and very tasty food! The originality of the dishes is present and the fact of only using regional products brings an extra pleasant touch. I highly recommend!
PS: The peach tartare is a treat!
W Raven
.
23 Luglio 2024
10,0
Our first dinner, but definitely to be repeated...... everything was excellent........ congratulations 👏👏👏
Laura Benso
.
21 Luglio 2024
10,0
Yesterday we returned to the Vecchio Borgo to celebrate our 20 years of marriage. What to say? Everything was fabulous and impeccable: the attention and friendliness, the food prepared and studied to perfection with local and refined products. Valentino and his father make you feel at home, his mother prepares exceptional dishes in the kitchen!! (Without 'getting too excited' like others do...) It is not for nothing that it is mentioned in the Michelin Guide! Sincere congratulations!
Tiziana Massa
.
11 Luglio 2024
10,0
Pleasant discovery. We were in Cuneo for a short trip but wanted to try the local cuisine, in this restaurant we found excellent service combined with good, genuine cuisine.
Riccardo
.
11 Luglio 2024
10,0
Revisited dishes, well presented, very attentive service....
Michele Bisotto
.
18 Giugno 2024
10,0
We are so glad we found this wonderful restaurant. The owners and chef are lovely people who made us feel so very welcome. The atmosphere is warm and elegant and the food is absolutely fantastic - faultless in quality, execution, presentation, generosity and value. Please go here if you are in the area - you will not be disappointed.
Clare Innes
.
04 Giugno 2024
10,0
The food is very good, the staff is kind and friendly, the price is normal for that area of Cuneo
Michele Tolu
.
15 Maggio 2024
10,0
Scoperto per caso, in occasione di una cena per festeggiare. Locale da pochi coperti che garantisce la possibilità di effettuare un servizio curatissimo. Pane e grissini fatti in casa con olio ligure eccellente. Mangiato divinamente bene. Dietro suggerimento del titolare abbiamo scelto antipasto di asparagi in tre consistenze e, per secondo, filetto di dentice (pescato del giorno). Per dolce il gianduiotto.
Esperienza da ripetere sicuramente, vuoi per la bontà e ricercatezza dei piatti, vuoi per la cortesia avvolgente ma mai invadente del titolare (conduzione famigliare). Meraviglioso!!
gandalf65
.
09 Maggio 2024
10,0
Sono ritornata e con molto piacere perché merita sempre.
Una delle cose che amo di più è il fatto che ci siano pochi posti a sedere e che - quindi - si possa trascorrere il pranzo o la cena colloquiando senza frastuono.
La materia prima non è solo di qualità: è ben lavorata , con uno studio pazzesco . La capasanta con il cotechino e la colomba è un qualcosa di stratosferico, impensabile . Il fois gras si scioglieva in bocca..
insomma… siete fantastici! Dalla sala alla cucina !!
_Andrea_
.
17 Marzo 2024
10,0
I returned and with great pleasure because it is always worth it.
One of the things I love most is the fact that there are few seats and that - therefore - you can spend lunch or dinner talking without noise.
The raw material is not only of quality: it is well worked, with an incredible study. The scallop with cotechino and dove is something stratospheric, unthinkable. The fois gras melted in your mouth..
in short… you are fantastic! From the living room to the kitchen!!
Andrea Eandi
.
16 Marzo 2024
10,0