Very nice and well-kept environment
High level service, very professional and friendly
Various dishes, all of the highest quality
Wonderful cuisine
Laser News
.
09 Luglio 2024
10,0
We went 2 evenings in a row, very good food, compliments to the chef, the guys serving are well trained, competent and very friendly, the welcoming environment was an experience to be repeated. Milena and Mario from Parma
Milena Ferrari
.
02 Giugno 2024
10,0
We went today at midday, it was the first time in this beautiful place, everything was very good....we will definitely return....everything perfect
Elena Casagrande
.
25 Maggio 2024
10,0
Excellent tavern for the menu offered. With choices of local and seasonal ingredients, paired perfectly. It was a wonderful discovery, we will return to try other dishes. Prices more than fair. And really professional waitresses. Well done!
Elena Lopez
.
12 Maggio 2024
10,0
Characteristic location, kind and attentive service. The food is of excellent quality with attention to the territory. To return again and again.
Emilio
.
07 Maggio 2024
10,0
Welcoming and almost intimate environment, my family and I have been customers for a few years and we are always happy to return, the dishes are prepared with ingredients at or near 0 km
and you can also feel all the attention and care aimed at making the most of the raw material.
The staff is always courteous and attentive to customer needs as well as being highly trained
Antonello Nocera
.
05 Maggio 2024
10,0
Ate very well, food cared for and well presented. All perfect.
Enrico Mattiuzzo
.
08 Aprile 2024
10,0
Mi sono lasciato tentare dallo sformatino consigliato dal cameriere, davvero ottimo.La carne è buona, anche se la stratagliata sarebbe dovuta arrivare un po' più calda. Le guancette sono strepitose e il salame all'aceto buono. Ottimo l'abbinamento dei vini e i dolci sono davvero gustosi. Il personale di sala è gentile. Non ho alcuna esitazione nel consigliare questo locale. Prendete nota e non esitate a visitarlo, resterete soddisfatti.
luca pecoraro
.
17 Marzo 2024
10,0
Fantastic platter with cured meats, the Florentine steak cost a little even if it's worth eating at least once in your life. The price I put at €20-30 per person would have been without it.
Sabrina Slobo
.
10 Marzo 2024
10,0
Tipico bar-bottega nei primi del Novecento, oggi l'Osteria offre una schietta cucina casalinga friulana.
Gli antipasti sono semplici assemblaggi di buoni prodotti Slow Food, secondo la fantasia dello chef.
Gli Gnocchi di patate di Ovoledo sono gustosi ma - a gusto personale - un po' mollicci, troppo cotti.
Il Gulash ricorda più uno spezzatino ma forse quello alla triestina non prevede l'abbondante uso di spezie con il grado di piccantezza tipico di quello d'Oltralpe.
Servizio cortese, nella norma.
annieok2014
.
23 Gennaio 2024
6,0