Really excellent. Scent of home and traditional flavours
Raffaele Vitolo
.
18 Dicembre 2024
10,0
The first thing to do in Siena, a mystical experience, perfect and impeccable service. . Raw materials worthy of Olympic gold and attention to detail that is not even found in the Vatican museums... the good Serra was right
matteo mangili
.
11 Dicembre 2024
10,0
Perfect place to enjoy the Sienese cuisine of the past
Unpretentious but a very pleasant place where substance prevails over form
Every now and then I have to go back for lunch
Federico Favilli
.
11 Dicembre 2024
6,0
We are from Rome, we were passing through on our way back from Siena and we stopped in this restaurant..Everything was cooked very well. And we like it..Friendly and quick staff..The only negative note is that they don't bring you a menu..For the rest..We will be back..the cuisine deserves it..😁
giulio azzi
.
21 Novembre 2024
8,0
Spartan environment with excellent food!?
Francesca Cecconi
.
21 Novembre 2024
10,0
Very high quality/cost ratio. Very spartan environment... but typical of an old tavern..!! The service was quick and courteous without too many salaams!! Must try.
Giuseppe Canto
.
14 Novembre 2024
8,0
The environment is tiny but the guys are very kind. Unfortunately we didn't eat because it was a small place and it required a reservation. We grabbed a sandwich on the fly after a long wait, delicious and genuine.
Silvia
.
09 Novembre 2024
10,0
Excellent food, you can tell the good product. Clientele from the region, relaxed atmosphere, quiet, traditional system. We passed by on the way and wanted to return but our route did not allow it. If you pass by, don't hesitate and go for lunch
Pere Guart
.
17 Ottobre 2024
10,0
Si parla di un'osteria dove, oltre a mangiare piatti tradizionali della zona, si possono anche acquistare generi alimentari di varie tipologie. Ormai, da molti anni a questa parte, per me è una tappa fissa quando mi trovo per lavoro a Siena. Ambiente da "osteria", cordialità dei proprietari e dello staff di sala, cucina con vecchi sapori che ti riportano indietro nel tempo. Appena ti siedi trovi sul tavolo un tagliere con focaccia, salumi, formaggio e crostini, in modo da iniziare piacevlmente il pranzo: buoni i primi con vari sughi, pici all'aglione, al ragu di chianina, pasta e fagioli; tra i secondi, oltre alla tagliata e alla fiorentina, da menzionare il pollo alla cacciatora, il cimalino ripieno(che non trovi in molti ristoranti della zona), la trippa "stellare" e di venerdì anche il baccalà. Qualitàprezzo ottimale, in linea con quello che mangi.
Grazie ragazzi per i tanti pranzi nel vostro locale.
Andrea P
.
09 Settembre 2024
10,0
non è possibile che esistano (anche a Siena) posti ancora cosi...cucina tradizionale con ingredienti e materiale di tutto rispetto e con prezzi da vera antica osteria!...E' tutto buono e servito in porzioni piuttosto abbondanti...non dico altro...andateci!!
presy63
.
03 Settembre 2024
8,0