Excellent food, kind and never intrusive service (they offered us a dessert) and welcoming restaurant
elia ranocchi
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22 Marzo 2025
10,0
Our host recommended Osteria Santa Caterina and I'm so glad they did. This restaurant is a gem! The service is fantastic and the food is divine!! We loved our dinner so much the first time that we went back two nights later and it was amazing again 🤩
Catie Fissel
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17 Marzo 2025
10,0
Very accurate food and various proposals
Gian Paolo Sgroi
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09 Marzo 2025
8,0
Typical Bolognese tavern, very charming place and amazing flavours. The cutting boards are very worth it, combined with the local crackers offered in the bread basket. The tagliatelle with meat sauce is highly recommended, and the menu of the day is interesting. Very friendly waiters, the only flaw was the fact that there was a perceived rush in speeding up the end of the stay, even though we were well within the margins of our shift.
Rebecca Toscan
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02 Marzo 2025
8,0
Nice and tasty food, the soups are excellent. The cutting boards are a riot of flavors with truly special cured meats and cheeses. Traditional dishes cooked impeccably. Good waiters, very kind. Average but low prices. We will be back. Goodbye Bologna, our Trentino friends.
renata
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28 Febbraio 2025
10,0
All very good. The typical Bolognese menu was appreciated by everyone. I had already come other times, precisely because I always had a good time.
The tortellini in parmesan cream are highly recommended.
Matia Terenzi
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26 Febbraio 2025
10,0
Owner very helpful and welcoming. Impeccable food. Absolutely recommended
andrea rigonat
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22 Febbraio 2025
10,0
Unfortunately excessively noisy. Good food. Fairly high prices
Antonio Pederzoli
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18 Febbraio 2025
6,0
Su consiglio di due nostre amiche, abbiamo deciso di provare l'Osteria Santa Caterina in una serata di metà novembre. Avevano prenotato per le 21:30 e, arrivati sul posto, abbiamo trovato il locale in una posizione suggestiva, sotto un portico nell'omonima via. L’ambiente è curato, con un arredamento moderno ed elegante, anche se la disposizione dei tavoli nella nostra saletta era un po’ troppo ravvicinata, rendendo difficile la conversazione. Abbiamo ordinato un piatto "Porta Saragozza" con prosciutto di Parma 24 mesi, mortadella, culatello di Zibello DOP, ciccioli montanari, salsiccia passita e formaggi. Come portate principali io e mia moglie eravamo curiosi di provare una pasta locale, quindi abbiamo preso la "Gramigna paglia e fieno salsiccia e zafferano", mentre le nostre amiche la "Cotoletta alla bolognese con patate al forno". Abbiamo accompagnato il tutto con una bottiglia d’acqua e una di vino "Le More". La qualità dei prodotti è decente, i sapori ben bilanciati e piacevoli, ma le porzioni ci sono sembrate un po’ ridotte. Abbiamo speso 113 euro in quattro, una cifra tutto sommato adeguata, ma siamo usciti con la sensazione di non essere completamente sazi. Nel complesso, un’esperienza positiva, ma con qualche riserva sulle quantità.
AS84AS82
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05 Febbraio 2025
6,0
Personal amable y servicial. Comidas locales y vino frescos. Disfrutamos mucho de nuestra comida y experiencia aquí. Recomiendo encarecidamente la lasaña.
Joanne H
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20 Ottobre 2024
10,0