We stopped by chance. We found good food and an excellent welcome.
Highly recommended.
Franca Moracchini
.
31 Luglio 2024
10,0
Found it by chance, we licked our chops! Simple place as we like it, excellent dishes, welcoming and friendly staff.
Daniela Del Monaco
.
27 Luglio 2024
8,0
Simple and welcoming excellent food
Worth a return visit
Maria carla Brunori
.
26 Luglio 2024
10,0
Quiet place, good food, excellent value for money, highly recommended, friendly staff...
Massimiliano murciano
.
20 Luglio 2024
10,0
Osteria found by chance. Simple dishes with local raw materials. Authentic flavors and courtesy of the staff. The Lolla starter was much appreciated, as were the chef's Fini Fini. Price normal. If you happen to pass through Isola, stop here, the experience is guaranteed.
Andrea Plank
.
15 Luglio 2024
10,0
Absolutely recommended place. Excellent food and extremely friendly and helpful staff. I recommend the Lolla appetizer and pork fillet with orange. We will definitely return to try the first courses and desserts which already looked very inviting from the menu.
Emanuele Di Brango
.
13 Luglio 2024
10,0
Stupenda Osteria cibo fantastico, ottimo rapporto qualità prezzo personale disponibile e cortese , locale da consigliare
Damiano S
.
04 Luglio 2024
10,0
Excellent cuisine, highly recommended courteous staff
Damiano Spinosa
.
04 Luglio 2024
10,0
Small, well-kept restaurant, very pleasant environment, excellent cuisine, superlatives, first courses, very friendly dining room staff!! super recommended also for quick lunches
cinzia fro
.
04 Luglio 2024
10,0
Deliziosa trattoria al centro di Isola del Liri, scoperta quasi per caso scorrendo qui su TripAdvisor per pranzare in gita con la mia famiglia. Siamo stati accolti e serviti con estrema gentilezza e professionalità. Locale molto carino con arredamento rustico vintage. Bagno pulitissimo.
Cucina casalinga con prodotti del territorio molto gustosi. Molto buoni gli antipasti della Lolla e la Barbazza. Come primi, molto buone e delicate le trofie con zucchine, provola e guanciale e particolari i maltagliati alla Sabinese. Il secondo preso è stato l'ottimo maiale bardato. Top i dolci: Crostata di ricotta con gocce di cioccolato e crostata di marmellata di ciliegie. Super gentile la Chef che ci ha gentilmente omaggiato di tre ottimi caffè. Consiglio vivamente
Isabella F
.
01 Giugno 2024
8,0