Restaurant located in the center of Sondrio in a hidden street. A place that immediately makes you understand that you have made an excellent choice. Everything perfect: atmosphere, food (excellent house red wine) and hospitality. I must say that going to Sondrio was a good choice. The bill was proportionate to the excellent lunch. Seeing is believing💯💯💯💯👍
Stefano Deiana
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04 Maggio 2025
10,0
We were there last night with my wife, a starter of cured meats, a very good welcome entree and to finish a divine cut, young and attentive guys both in the dining room and in the open kitchen
Well done 👍👍
Cristian Cattaneo
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02 Maggio 2025
10,0
Siamo capitati qui perché cercavamo un ristorante sulla strada per Isolaccia, possibilmente a Sondrio. Arrivare è semplicissimo, basta parcheggiare al parcheggio a 100 m, comodissimo.
Le materie prime sono ottime, si percepisce nei gusti dei vari piatti.
Come antipasto abbiamo preso la tartare, ottima e gli sciatt, davvero spettacolari.
Come primo dei pizzoccheri che, a detta di chi li ha presi(e che ne ha provati parecchi) sono i migliori mai mangiati.
Come secondo ho voluto provare Taroz e Trota.
I Taroz hanno un gusto che consente di apprezzare il formaggio (si sente che non è il solito formaggio "da supermercato ")
La trota gustosissima cosi come i contorni che nel piatto non sono messi "tanto per" ma sono deliziosi.
Come dolce una bella saracena, un dolce che mi ha veramente stupito, visto che mi è stato consigliato e che di solito prediligo il tiramisù.
Morale: prima di uscire abbiamo prenotato per il ritorno, stavolta sapremo gia cosa prendere.
Infine: il prezzo, ottimo, la cortesia del personale, top, nonostante fossimo arrivati alle 14.
Menzione speciale per i biscottini fatti in casa che vengono serviti col caffe, anch'essi ottimi
Sobery
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24 Aprile 2025
10,0
We had dinner at Petrus in Sondrio and the experience was excellent. The restaurant, with wooden tables and soft lights, offers an intimate and welcoming atmosphere.
Despite specializing in meat, we chose a fish menu and were impressed: the trout pasta was fantastic and the starters of excellent quality. The staff, young and attentive, have always been helpful and courteous.
The entrée, considering the expert hand of the chef, could have had an extra touch, but overall the dinner was excellent. If trout is not their strong point, we will definitely return to try the meat.
Thanks for a wonderful evening!
Giovanni Alampi
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01 Aprile 2025
10,0
If you are looking for a characteristic place where you can enjoy meat-based dishes, but not only... look no further! This restaurant offers a welcoming atmosphere and a mouth-watering menu. The meat is simply divine, expertly prepared and full of flavour. A real feast for the palate! The service was exceptional: the staff were very kind and efficient, making our experience even more pleasant. 🌟
A culinary experience not to be missed. I will definitely be back!
Arianna Balgera
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16 Marzo 2025
8,0
Surprising experience! Very tasty and balanced dishes, attentive service and excellent wines
Matilde FLORESE
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15 Marzo 2025
10,0