Very nice location, excellent service and delicious food 😍
Roberta Ferrari
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04 Ottobre 2025
10,0
Picanha Rare
When you order a rare steak, it doesn't always turn out rare.
In this case, however, the picanha, as you can see in the photo, was cooked perfectly.
The gratinated fennel on the side was also very good.
I was very curious about the meat in the fridge. It's definitely a good place to eat meat in the center of Sondrio.
Pierluigi Pastore
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01 Ottobre 2025
10,0
Amazing. We were truly satisfied, perhaps the best crane we've ever eaten. Beautiful place, knowledgeable and courteous staff.
Jacopo Tancini
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23 Settembre 2025
10,0
We made a reservation for my husband birthday. And they were all so nice and welcoming. The food was amazingly delicious, and I asked if it was possible to get a cake which they did and it was perfect!!
irina nb
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14 Settembre 2025
10,0
Well-kept environment, young and professional people and excellent food, congratulations!
DIEGO
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13 Settembre 2025
10,0
A very intimate and welcoming place, with a rustic-modern style. Prompt and attentive service. High-quality, interesting dishes, generous portions. A couple of dishes were a bit unsatisfactory, but they were understaffed that evening. I'll probably return to try their special cuts of meat.
Gabriele Riccardi
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12 Settembre 2025
10,0
Excellent meat, good choice of dry aged, very well stocked wines from small local producers
Mauro S
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10 Settembre 2025
8,0
You already know the weight, Petrus, always push
WhyHateStef
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30 Agosto 2025
10,0
We discovered this truly unique little place by chance, located in the heart of the city. Driven by hunger, we started with a smoked beef tartare served with blueberry jam: absolutely worth a try! I continued with a tender tagliata, while my husband chose a marinated trout first course: both dishes were delicious. A tasty and unexpected experience that truly won us over.
Maria
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30 Agosto 2025
10,0
Siamo capitati qui perché cercavamo un ristorante sulla strada per Isolaccia, possibilmente a Sondrio. Arrivare è semplicissimo, basta parcheggiare al parcheggio a 100 m, comodissimo.
Le materie prime sono ottime, si percepisce nei gusti dei vari piatti.
Come antipasto abbiamo preso la tartare, ottima e gli sciatt, davvero spettacolari.
Come primo dei pizzoccheri che, a detta di chi li ha presi(e che ne ha provati parecchi) sono i migliori mai mangiati.
Come secondo ho voluto provare Taroz e Trota.
I Taroz hanno un gusto che consente di apprezzare il formaggio (si sente che non è il solito formaggio "da supermercato ")
La trota gustosissima cosi come i contorni che nel piatto non sono messi "tanto per" ma sono deliziosi.
Come dolce una bella saracena, un dolce che mi ha veramente stupito, visto che mi è stato consigliato e che di solito prediligo il tiramisù.
Morale: prima di uscire abbiamo prenotato per il ritorno, stavolta sapremo gia cosa prendere.
Infine: il prezzo, ottimo, la cortesia del personale, top, nonostante fossimo arrivati alle 14.
Menzione speciale per i biscottini fatti in casa che vengono serviti col caffe, anch'essi ottimi
Sobery
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24 Aprile 2025
10,0