Found by chance and let's face it: a discovery! Classic inn but two strong points: food and owner! Excellent food and generous portions... the waitresses helpful and very friendly but the owner is hilarious... fabulous British humor! You're not sure what you're ordering but anyway... a success!!! If you're in the area, stop by, it's worth it!
Roby “Zizarì” Carioli
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21 Giugno 2025
10,0
The place is too beautiful, the service is excellent and the food is Michelin star.
Pipo the parrot is the n.1
Gianmarco Sicuranza
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14 Giugno 2025
10,0
I was there the first time and I have to say it's a truly "old-fashioned" place, you really feel at home, a homely atmosphere, where you eat very well and where the restaurateurs are very nice and above all very courteous.
Highly recommended both for the food and also for the atmosphere that you breathe "home air"
Amazing tortelli 😋
Lorenzo bigi
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12 Giugno 2025
10,0
You absolutely have to try it!... Both for the service (very friendly... I still laugh when I think back to the alternative names of the dishes)... and for the food (more than 25 types of tortelli to choose from, all listed by heart by the owner, and exceptional meat second courses!)
cinzia rason
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01 Giugno 2025
10,0
Good food and friendliness in the middle of the countryside. Truly rich and abundant offer.
Emanuela Casoni
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27 Maggio 2025
10,0
An old-fashioned trattoria, great food. I know it's part of the entertainment, but a written menu (even on a blackboard...) would help a lot in choosing: the host starts with a list of 20 different types of tortelli... how to choose?!
Andrea Fini
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19 Maggio 2025
10,0
We need more places like this, the food is excellent and lots of it, really low prices that make the difference, very nice owners.
Luca Rampalski
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07 Maggio 2025
10,0
Typical place, the owner is folkloristic, the food was excellent and the service was excellent as was all the food and in particular the Lambrusco!
I recommend booking.
Silvia Contin
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04 Maggio 2025
10,0
Abbiamo mangiato bene, tutto casereccio e buono. I primi (i tortelli) sono deliziosi, e le scelte di ragù/condimenti sono varie.
Lo gnocco fritto buonissimo e i salumi più che discreti.
Il posto è senza dubbio trasandato, ma più che altro il livello igienico è scarso.
Ti accoglie un odore di muffa/vecchio abbastanza pesante, e se ti guardi in giro ti viene da metterti le mani nei capelli.
Amo viaggiare in tutto il mondo , e sono abituato a situazioni igieniche non eccellenti, ma nel nostro paese posti così non ne ho mai visto.
Tutto casereccio, tutto locale, tutto "alla buona" (servizio compreso), e ci sta tutto, ma una pulita con più accuratezza e una sistemata minima al locale dovrebbe essere d'obbligo (visto che i prezzi sono senza dubbio giusti per la qualità delle pietanze, ma non da postaccio) .
Simone C
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01 Maggio 2025
6,0
Il posto non è il massimo, tipica osteria di campagna anche un po' datata, ma il cibo molto buono.
Il titolare che ti racconta il menù a voce ed elenca circa 15 tipi di tortelloni con ripieni e condimenti tutti diversi.
Antipasto con affettati buoni e polenta fritta.
Secondi ottimi se ti piace l'umido, guancia brasata e costine.
Conto più che onesto.
La moglie del titolare che è anche la cuoca quando ha finito il servizio è venuta a salutarci dicendo che aveva finito e si andava a casa..... simpaticissima
vittorio g
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23 Marzo 2025
8,0