I rarely review hotels or restaurants that I happen to visit but... this time I'll make an exception!
The place is fantastic both for staying and for a truly typical, traditional meal made of handmade things, ancient flavors and knowledge!
Highly recommended!!!
Vincenzo Di Donna
.
03 Gennaio 2025
10,0
Great location, great food, great service. We had a great time and will recommend it to friends and family
Francesco Stasi
.
29 Dicembre 2024
8,0
A restaurant that combines tradition, territory and innovation in an extraordinary way.
I went to Osteria La Campanara with my family to celebrate a birthday one evening in August and we experienced a special evening full of good food and conviviality.
Alessandra and Roberto, owners and chefs, demonstrate great attention to the territory and an appreciable ability to innovate, reinterpreting the Romagna tradition with influences from the cuisine of other regions.
We started with mixed appetizers of cured meats and cheese tastings, a surprising journey through local flavors. The first courses of fresh pasta were excellent, we then chose several second courses to share between us which left us really satisfied. My father ordered the caponata and said it took him back in time to the first time he tasted it in Palermo thirty years ago.
To conclude, the dessert was a real surprise for me: the crescents filled with watermelon pears, served hot and with plenty of icing sugar, were simply divine!
A place that I highly recommend to those looking for authentic cuisine but with a touch of creativity. Absolutely worth trying! ❤️
Agnese Gessi
.
07 Dicembre 2024
10,0
Came here for a business trip. We found a marvel, a context of beautiful rooms between rock and wood walls... a careful and personalized renovation gives life to this reality which testifies to the real Italy... made of traditions, quality and taste.
For the cuisine we exceeded all expectations... what talent, what flavours... what beauty!! The products are highly sought after and the result of traditions. Absolutely worth trying....!
Matteo Chinello
.
04 Dicembre 2024
10,0
Returned November 17th. Delicious cuisine with roots in the territory: crostoni with fresh porcini mushrooms, Cappelli dell'alpino, tagliatella with porcini mushrooms, braised veal cheek. Nespoli red wine. Lilac dessert (a cream to be enjoyed with a homemade donut) and decomposed trifle. As always we had a great time. Well done, good, good
Francesco Auregli
.
25 Novembre 2024
10,0
top location and food, a nice place
federica vacchi
.
19 Novembre 2024
8,0
Lunch. It was crowded on a Saturday. Good Tuscan-Romagnolo food.
Rick Price
.
16 Novembre 2024
10,0
Sympathy and hospitality are not lacking.
The food is very good and carefully prepared.
Definitely worth visiting.
Gianni Raggi
.
14 Novembre 2024
10,0
Abbiamo soggiornato alla locanda e, viste le ottime recensioni, abbiamo cenato alla loro osteria. Atmosfera incantata, location unica tra mura di pietra rinascimentali e cura dei particolari per quanto riguarda l'arredamento e i complementi. Abbiamo provato degli antipasti, primi con porcini freschissimi (visti arrivare nel pomeriggio) vini e dolci rigorosamente fatti in casa. Per finire, lo staff professionale ma caloroso, ci ha coinvolti in un giro di amari fatti sempre da loro e tra un assaggio e una risata, abbiamo passato una serata da segnare nel calendario. Torneremo al più presto!!!
Ilaria Midnightsun
.
29 Settembre 2024
10,0
Che esperienza fantastica! Eravamo passati a pranzo una domenica di tanti anni fa, di ritorno dal casentino verso Modena e ci ricordavamo di questo bellissimo locale.
Abbiamo deciso di tornare con un’esperienza completa in B&B.
Dopo una faticosa mattinata di trekking a Premilcuore, siamo arrivati verso le 13 e siamo stati fatti accomodare subito nella camera Cecilia, carinissima, in una casetta a bordo piscina.
Un martedì pomeriggio in totale relax nella piscina, circondata dal verde e dalle mura in pietra di questa bellissima ed importante corte.
Un aperitivo poco distante nella bottega, sempre una struttura diffusa della stessa gestione, con due cocktail rinfrescanti.
La cena sotto gli alberi della locanda è stata impagabile. Tagliatelle al ragù fatte alla vecchia, da andarci apposta. Capretto divino. Spesa molto giusta, secondo noi con un occhio di riguardo al fatto che eravamo ospiti.
Titolari e personale gentilissimi senza essere minimamente invadenti.
Non vediamo l’ora di tornare, curiosi di riprovare magari anche in altre stagioni
Rhg8z
.
11 Luglio 2024
10,0