The food was simple and really delicious. The personality of the staff was also great. Although the location is difficult to reach by means of transportation other than a car, it has a charm that makes you want to visit again.
八田信一
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28 Aprile 2025
10,0
I thought it was good, but it's even more. Perfect restaurant, when I arrived, the owners were cleaning some freshly picked blackthorn mushrooms, and after ten minutes they were on my plate with tagliatelle. Everything ok, from the room to the breakfast (fantastic). Thanks to all the working group.
Luca Zorzan
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28 Aprile 2025
10,0
Very nice place, excellent dinner, welcoming and friendly staff.
Manuela Tabarelli de Fatis
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20 Aprile 2025
10,0
We only had lunch, without using the hotel
giuseppe genisio vietti michelina
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19 Aprile 2025
10,0
Nice tavern, great food and excellent service
Marco Bondi
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04 Aprile 2025
10,0
I review the tavern
Wonderful dinner, typical dishes cooked with love and art... meatballs with seared fingers: moved... Young pig I had mystical visions, a paradise of flavour: essence of pork neck in stew with figs, chestnuts, plum and pear, apotheosis.
Environment: family, cordiality and friendship
I highly recommend
Francesco Carta
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02 Marzo 2025
10,0
Excellent cuisine and service in line with the cuisine.
Danilo Bandini
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25 Febbraio 2025
10,0
Always looking for new walking routes where you can breathe fresh air, we Googled this tavern near remains of Romanesque origin. Never was the choice more appropriate: location, hospitality and quality of the dishes were truly exceptional. Dishes certainly of Romagna origin but not the usual appetizers, first courses, second courses and desserts that everyone knows how to make or offers, traditional dishes in environments furnished with taste and creativity. We will also return in the summer to enjoy their offerings even in the cool garden. My most sincere compliments
Gianluca Servadei
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23 Febbraio 2025
10,0
Difficile aggiungere più di quanto sia stato scrtto da chi ha recensito prima di me questo locale.Un luogo che sicuramente merita di essere provato almeno una volta nella vita.Possibilmente nei giorni infrasettimanali dove l'afflusso di gente è minore e si puo goderne al meglio ogni particolare.I piatti non vi deluderanno indipendentemente dalla soggettività dei gusti.Ogni forchettata accompagnata al palato equivale ad un ricordo di vita vissuta in passato.Vabbe'...le persone intelligenti avranno già capito che sto scrivendo in preda all'emozione.In questo momento mi sembra di stare insieme ai miei nonni...che aimé non ho più da una trentina di anni.Con questo ho detto tutto
mirko755
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16 Febbraio 2025
10,0
Qualità, tradizione e calore romagnolo in questo angolo di paradiso. Tortello sulla lastra, tortelli con le erbette, guanciale di vitello brasato, straccetti di vitello, crema "Lilla" con ciambellone., caffè con moka. Sono tornato bambino ritrovando i sapori di mia nonna che viveva a pochi chilometri, nel paese nativo dei proprietari.
Falcone9
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27 Dicembre 2024
10,0