I review the inn and not the rooms. I've wanted to come and eat in this place for a long time, where the welcome is at home, as is the quality, from the raw materials to the service. It was a tasty dinner and from apparently simple dishes such as meatballs and fried piadina you can easily understand how it will be eaten! Excellently! Highly recommended.
Maicol Mercuriali
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12 Gennaio 2025
10,0
What a wonderful place. Trained and kind staff. Excellent food.
Jenny Ferrari
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08 Gennaio 2025
10,0
I rarely review hotels or restaurants that I happen to visit but... this time I'll make an exception!
The place is fantastic both for staying and for a truly typical, traditional meal made of handmade things, ancient flavors and knowledge!
Highly recommended!!!
Vincenzo Di Donna
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03 Gennaio 2025
10,0
Great location, great food, great service. We had a great time and will recommend it to friends and family
Francesco Stasi
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29 Dicembre 2024
8,0
A restaurant that combines tradition, territory and innovation in an extraordinary way.
I went to Osteria La Campanara with my family to celebrate a birthday one evening in August and we experienced a special evening full of good food and conviviality.
Alessandra and Roberto, owners and chefs, demonstrate great attention to the territory and an appreciable ability to innovate, reinterpreting the Romagna tradition with influences from the cuisine of other regions.
We started with mixed appetizers of cured meats and cheese tastings, a surprising journey through local flavors. The first courses of fresh pasta were excellent, we then chose several second courses to share between us which left us really satisfied. My father ordered the caponata and said it took him back in time to the first time he tasted it in Palermo thirty years ago.
To conclude, the dessert was a real surprise for me: the crescents filled with watermelon pears, served hot and with plenty of icing sugar, were simply divine!
A place that I highly recommend to those looking for authentic cuisine but with a touch of creativity. Absolutely worth trying! ❤️
Agnese Gessi
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07 Dicembre 2024
10,0
Came here for a business trip. We found a marvel, a context of beautiful rooms between rock and wood walls... a careful and personalized renovation gives life to this reality which testifies to the real Italy... made of traditions, quality and taste.
For the cuisine we exceeded all expectations... what talent, what flavours... what beauty!! The products are highly sought after and the result of traditions. Absolutely worth trying....!
Matteo Chinello
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04 Dicembre 2024
10,0
Returned November 17th. Delicious cuisine with roots in the territory: crostoni with fresh porcini mushrooms, Cappelli dell'alpino, tagliatella with porcini mushrooms, braised veal cheek. Nespoli red wine. Lilac dessert (a cream to be enjoyed with a homemade donut) and decomposed trifle. As always we had a great time. Well done, good, good
Francesco Auregli
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25 Novembre 2024
10,0
top location and food, a nice place
federica vacchi
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19 Novembre 2024
8,0
Abbiamo soggiornato alla locanda e, viste le ottime recensioni, abbiamo cenato alla loro osteria. Atmosfera incantata, location unica tra mura di pietra rinascimentali e cura dei particolari per quanto riguarda l'arredamento e i complementi. Abbiamo provato degli antipasti, primi con porcini freschissimi (visti arrivare nel pomeriggio) vini e dolci rigorosamente fatti in casa. Per finire, lo staff professionale ma caloroso, ci ha coinvolti in un giro di amari fatti sempre da loro e tra un assaggio e una risata, abbiamo passato una serata da segnare nel calendario. Torneremo al più presto!!!
Ilaria Midnightsun
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29 Settembre 2024
10,0
Ad inizio ponte aprile-maggio giochiamo la carta locanda osteria la campanara a galeata.
Bingo. Un pezzo di Appennino tra Emilia e Marche in realtà toscano, momenti di paese vero che sopravvive alle ingiurie dell’oggi. La locanda caratteristica e godibile, un po’ troppo giocata (Mio parere, naturalmente, umile e non richiesto) sul tema, guarda come ti arredo con le mie scoperte le mie invenzioni i miei recuperi, guarda che fantasia avanguardista e artistica qui nel mezzo del nulla, nel buco del chiulo del mondo. A volte il troppo storpia. In ogni caso mediamente bello, la più parte carino. Complessivamente piacevole (colazione, visto che parliamo di locanda, veramente ammirevole e da applausi. Sia per il salato che per il dolce) ti fa sentire in un posto costruito con amore, ti invoglia a rompere le scatole ai proprietari per cercare di respirare anche te un pò della loro conoscenza del territorio, del luogo, di quella che era la canonica. Gestori gentili e capaci di sopportarti.
Ristorante invece con solo lodi, senza remore, solo applausi. Ci siamo rapportati coi ragazzi che costituiscono la brigata insieme ai proprietari (quella sera colpiti da un lutto, ovviamente assenti) e dimostrano che certe attitudini si ereditano, quando si vuole. Grandi racconti sul territorio, sui prodotti, sui piatti, sulle tradizioni e sulle storie che le accompagnano. Goduria. Pura goduria. Dal tortello sulla lastra con la loro giardiniera al cartoccio di polpettine a scottadito. Dal pancotto ai passatelli asciutti. Dal lampredotto al patè di fegatini.
Ottima scelta di vini biologici. Vivaddio caffè della moka.
Ben fatto ragazzi.
Carlo
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14 Agosto 2024
10,0