An enchanting setting for a moment of tranquility and peace. Here you can taste new flavors and indulge in the welcome and courtesy of the staff and managers. A unique and pleasant experience.
In an atmosphere where obsessive quality for details, certainly Michelin star cuisine and a location suitable for a photographic set intersect, you will find Serena and Alessio who, with their professionalism and simplicity, welcome you and make you feel like a friend more than a customer.
A note of merit also certainly goes to the staff, who are top-notch in terms of competence, preparation and courtesy.
Big
claudio soranzo
.
07 Maggio 2025
The location is beautiful, the dishes are beautiful and tasty, the staff are nice and professional. In short 🔝
Maurizio Zanardo
.
28 Aprile 2025
A constant confirmation where the cuisine always expresses itself at the highest levels of quality and taste with even surprising combinations. Qualified staff in the dining room with Serena the hostess who also offers a research and niche cellar. Highly recommended.
casimiro molteni
.
26 Aprile 2025
Upscale ambience. Very good selection of food. Very fresh ingredients and a lot of homemade stuff. Good creativity and creations on the plate. It's worth taking the starter or the primo with a secondo here. Super friendly and always courteous staff.
André Dölkner
.
13 Aprile 2025
Excellent restaurant in an impeccable location, congratulations
Matteo Bonotto
.
06 Aprile 2025
Ristorante molto bello, curato. Piatti da urlo con vini ottimi. Personale gentilissimo e disponibile. La cucina è sublime sia per i piatti di terra che di mare! I dolci dí Serena: fantastici!
Alex Crüe
.
15 Marzo 2025
In the setting of a romantic garden, hospitality becomes art and passion becomes cuisine.
Carefully selected ingredients give life to authentic flavors, between harmonies of land and sea.
The cellar, well balanced and varied, seals the pleasure.
A place that fascinates, a certainty for the senses.
Daniele Sala
.
01 Marzo 2025
Quasi tutto perfetto! Il locale, l’ambiente il personale, l’accoglienza!
La cucina con ispirazione siciliana è stata quasi perfetta … ottimo il baccalà mantecato, gli involtini di carne, i ravioli al cappone (sublimi) ed anche il rombo!
Da rivedere le porzioni un po’ scarse anche se poi sono ripassati per eventuali bis, il risotto non mi ha entusiasmato la capasanta e dolce, la pera e dolce e la ricotta e dolce, mancava di sputo.
Il dolce buono ma a Natale un pezzetto di buon panettone va messo su tavolo.
Bevande escluse ed esclusi anche i caffè, secondo me una piccola caduta di stile.
Comunque locale super consigliato! Sono anche simpatici 😀
Valerio Celli - Vadese in the world
.
25 Dicembre 2024
Refined we had a very good time.
Claudio Malfatto
.
15 Dicembre 2024