Very informal place. They don't take reservations so you have to queue outside.
Cate Zx
.
24 Febbraio 2025
8,0
Very good food, nice atmosphere and good prices. I recommend!
Karolina Draganik
.
23 Febbraio 2025
10,0
Premise: since they don't accept reservations, I waited about 1 hour before I could sit down (and I got in line at 12.30, since they open at 12.15). The place is spartan, the waiters are always very busy, given the high number of people asking to eat. The food is good, certainly not great and certainly not justifiable to wait 1 hour outside. I've had better tortellini in Bologna. The thing that bothered me the most were the waiters who continuously checked the table to remove the plates and seat the next customer. In fact, my girlfriend hadn't even finished eating the toast when the waiter removed the plate underneath. In short, in general the food is not bad, but there are certainly places where the quality/price ratio is much higher. I don't think I'll go back again
Pio Treglia
.
23 Febbraio 2025
6,0
There are always lots of people waiting in line to get in... Great typical Italian dishes.
I recommend a visit (.. if you have the patience to wait ;) )
jose martins
.
22 Febbraio 2025
10,0
Although it is very delicious, you have to be willing to wait in line for 45 minutes. While you're waiting, you can buy alcohol from the junkman cafe next door and drink it in line.
Şahin Özen
.
22 Febbraio 2025
10,0
Long wait, not bad food, fast service
ale nuriev
.
22 Febbraio 2025
8,0
It's a bit crowded, but the food came fast and it's very good.
Razvan Daba
.
21 Febbraio 2025
10,0
Simply 10/10! Great house wine. The pasta with ragu (pasta bolognese) is one of the dishes you must eat before you die. The tortelini al brodo is a must. I plan on going back to try the lasagna.
Eduardo Brustolin
.
21 Febbraio 2025
10,0
Locale informale, personale di sala attento e gentile, pulizia nella media, cucina di buona qualità, buon assortimente di piatti per chi non mangia carne. Dal primo al dolce ho trovato un gradevole equilibrio di gusto (ovviamente secondo il mio punto di vista). Ci tornerò volentieri se mi trovo in zona.
Claudio F
.
13 Gennaio 2025
6,0
Prima si fa la fila, ma da non farsi scoraggiare perché scorre..ne vale la pena? Ci accoglie un ambiente da osteria, molto semplice e poco curato, ma pulito e in ordine. I piatti proposti sono quelli più tipici bolognesi ed emiliani. Gli affettati appena sufficienti, i formaggi molto buoni. La pasta è fatta in casa ed ottima! Cotoletta alla bolognese e contorni del giorno. Tutti sufficientemente cucinati e presentati. I dolci, fatti in casa, molto buoni. Carta delle bevande sufficiente. Il personale è celere e molto gentile. Il servizio è veloce perché ben collaudato su pochi piatti e dall'esperienza. Il rapporto qualità-prezzo è veramente buono. Ne vale la pena tornarci per un pranzo o una cena senza troppe pretese.
KianPT
.
12 Gennaio 2025
8,0