Wonderful evening great service.
All very good.
mauro camozzi
.
29 Dicembre 2024
10,0
Excellent restaurant rather than tavern.
The onion pie, pork fillet and rabbit are good. Price supported although not excessive
Alfredo Drago
.
21 Dicembre 2024
8,0
Beautiful evening at the Del Picchio tavern with traditional cuisine of excellent quality and careful preparation. Precise and fast service. Congratulations to chef Alessandro for the skilful combination of the various ingredients and for the innovative proposals. Definitely worth returning. When I want to be on the safe side I go to them.
Gianni Nicetto
.
21 Dicembre 2024
10,0
Locale della tradizione. Famoso (giustamente) per il pasticcio di cipolle ed il coniglio.....entrambi una Sicurezza. Ambiente caldo e davvero molto piacevole, adatto alle coppie e a gruppetti di amici, non ai grandi numeri.
Martina F
.
15 Dicembre 2024
8,0
The onion pie and rabbit are truly delicious! The best I've eaten so far.
Restaurant of ancient traditions with prices that are now impossible to find.
Super recommended!
Giusi Masitto
.
15 Dicembre 2024
8,0
I stopped several times at this tavern in Selvazzano.
I have always ordered the same menu because I find it FANTASTIC.
As a first course, onion pie; I have never found it in any other restaurant and I must say that it is a very good dish and easy to digest.
As a second course, the rabbit is perfectly cooked, accompanied by cooked vegetables and baked potatoes.
And to conclude its desserts or lemon and liquorice sorbet.
Highly recommended!
Franco Ferloni
.
13 Dicembre 2024
10,0
I found myself by chance and entered the restaurant to eat a dish. I was welcomed by two wonderful soul sisters who made me feel at home in every sense. Top cuisine, I enjoyed eating from starter to dessert. The icing on the cake was the homemade licorice offered by the house. Congratulations to someone who watches from up there, and they know what I mean.
Roberto Ravettino
.
11 Dicembre 2024
10,0
Baked onion and rabbit pie, special and highly recommended dishes.. simple but refined location, welcoming staff.
Matteo Farinazzo
.
29 Novembre 2024
8,0
Great food in a family environment
Barbara Rossato
.
17 Novembre 2024
10,0
Una bella serata devo dire, cibo ottimo, servito con cura e personale gentilissimo.
Tra gli antipasti una lode alle crema di zucca, squisita. Il pasticcio di cipolla, piatto forte dell'osteria, non ha deluso le aspettative: saporito in modo equilibrato, senza che la cipolla fosse troppo aggressiva. Tra i piatti presi al nostro tavolo anche il coniglio ha riscosso successo. Belli e buoni i dolci, dalla torta di pere e amaretti, al tortino di cioccolata, fino ai vini da dessert.
Unica nota che vorrei segnalare è l'assenza di bottiglie di vino ad un prezzo moderato: al di là del vino della casa sarebbe meglio avere sulla carta anche qualche bottiglia ad un costo "non impegnativo", 16, 18 o 23 euro per i bianchi meno cari cominciano ad essere tanti per chi vuol bere qualcosa senza esagerare col prezzo. Ma questo è un consiglio che nulla toglie alla votazione, si può sempre migliorare d'altronde..
Altra nota che pongo come consiglio: il pavesino nella catalana.. anche no dai...oltretutto perché era un po' stantio...non serve guarnire per forza un dolce, quando è già buono così!
Nel complesso direi che la serata è stata piacevole e sicuramente è un posto che mi sento di consigliare e in cui tornerò. Complimenti!
dake786
.
16 Ottobre 2024
10,0