Osteria del Borgo Cesano. We had dinner at this Osteria, eating very well and enjoying a relaxing and very pleasant atmosphere.
giorgio santantonio
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08 Aprile 2025
10,0
Rustic and welcoming atmosphere, very helpful staff, flawless dishes. In fact, I would especially recommend the cacio, pepe e tartufo... the best I've ever tried.
Alice N
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03 Aprile 2025
10,0
Truly beautiful experience, excellent food and excellent service
Paolo Buzi
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27 Marzo 2025
10,0
The village tavern has great potential thanks to its excellent cuisine. However, a significant improvement in service is needed to ensure a pleasant customer experience. If the staff became more friendly and attentive, this place could easily get a five star rating. It's a shame that the first courses I tasted were excessively salty, excellent starters and meat-based second courses, a vast selection of wines.
Taras Simon
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17 Marzo 2025
6,0
I see new people serving tables and also at the cash register, perhaps they have changed management. But the food is good and so is the service. I would return to try it again.
Fido Fidobis
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14 Marzo 2025
8,0
Ristorante che sembra una trattoria ma con un menù alla carta davvero notevole . Tutto di altissima qualità . Sensazionale carta dei vini ! Conto sui 165€ di cui 60 di uno strepitoso sagrantino
Giancarlodesimone65
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10 Marzo 2025
10,0
The Osteria del Borgo in Cesano is for those seeking Roman and Lazio tradition far from the chaos of the capital. This welcoming and characteristic restaurant offers authentic Roman cuisine, but with touches of creativity that make it even more interesting.
From the classic tonnarelli cacio e pepe to revisited dishes such as the tonnarello cacio e pepe with truffle, really good, enriched by an intense and refined flavour.
Also not to be missed is the mixed starter (as in the photo) perfect for sharing and savoring the typical flavors of the region in a single course.
The restaurant has a warm and welcoming atmosphere, the flavors and furnishings are typical of a local tavern that has well preserved the ancient traditions.
Raul Sampaolesi
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24 Febbraio 2025
10,0
Friendliness, excellent food, nice place
Sandra Ruggieri
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06 Febbraio 2025
10,0
I make this detour to eat and I must say, passed. If you happen to be in the area, it's worth a stop.
I really liked the cutting board
Morum Mylae
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06 Febbraio 2025
8,0
Abbiamo cenato in questa osteria che in realtà per cura dell'ambiente e per proposta gastronomica è un vero ristorante. Non era la prima volta ma è una conferma di un ristorante di ottimo livello. L'ambiente è molto informale ma è semplicemente stupendo: una vecchia casa, arredata in tema e con grande gusto. Le proposte sono di livello: piatti della tradizione, leggermente rivisitati e con una grande cura per le materie prime: basta del resto guardare il menù per vedere l'attenzione nell'indicare da dove viene e che tipo di pasta ti serviranno. Mi ha sorpreso anche il semplice tagliere salumi e formaggi .. di ottimo livello e con proposte particolari ( suggerimento ai proprietari: informate lo staff su come è composto perchè presentare un tagliere spiegandolo , specie se dentro ci sono prodotti di qualità e presidi slow food me lo fa "mangiare 2 volte") . Ottima ed ampia la proposta dei vini e direi anche ottima la proposta di ameri e distillati: tutti di ottimo livello. I piatti sono abbondanti senza essere strabordanti da camionista, molto ben conditi e con " un senso" , una filosofia precisa: tradizione al top con piccoli aggiustamenti a migliorare il piatto. Insomma... una bellissima cena ed un ristorante osteria consigliatissimo .
stefano d
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13 Dicembre 2024
10,0