They had told me well about it and I was intrigued. It far exceeded my expectations. If you don't like cod, after passing through there, you will change your mind. And I don't want to add anything else.
Romolo Manolio
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09 Gennaio 2025
10,0
Familiar place, very kind and highly qualified staff
Antonio Zuardi
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08 Gennaio 2025
10,0
It is a unique experience for those who love cod because all the courses fully satisfy the taste buds😋😋😋
Everything is too good, plentiful, varied and good-looking which makes you forget a little about the slowness of the service perhaps due to some unforeseen event in the kitchen.
However, the cook is disarmingly kind and skilled👏👏👏
Marra Lucrezia
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28 Dicembre 2024
10,0
Warm and familiar welcome, excellent food but the most beautiful thing is Mrs.'s smile. Mrs Lillina and her husband.
A heartfelt thank you from the customers of Gioia del Colle, we will certainly return with great pleasure.
Filippo Bellacicco
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29 Novembre 2024
10,0
Great place, everyone is friendly starting from the granny who cooks to all the staff
vito carmine maldarizzi
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20 Ottobre 2024
10,0
The cod cooked divinely, kindness and courtesy.
I recommend it
Carla Taranto
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30 Settembre 2024
10,0
Baccalà in tutte le salse. Ottimo pranzo a cominciare dagli antipasti, tanti e tutti ottimi, i cannelloni con baccalà e borragine, i secondi a scelta tra baccalà in umido e in pastella con peperone crusco. I dolci, il vino il liquore. Insomma pasto completo a 35 euro. Ci ritorneremo sicuramente dalla gentilissima proprietaria che ci ha trovato comunque due posti anche se era tutto prenotato.
Linda U
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30 Settembre 2024
10,0
A nice, characteristic family-run place, with really nice and kind owners, even if they're just meeting you for the first time. The proposed menu is based on the exclusive use of cod declined in various and surprising types. However, the dishes offered are really good, evidence of a real culture of cooking cod.
Roberto Laneve
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24 Settembre 2024
8,0
Posto meraviglioso. E’ subito lì appena arrivi in paese. Noi siamo arrivati di domenica sera nella prima serata fredda dell’autunno dopo i 35 gradi dei giorni precedenti. La signora stava per chiudere ma appena ha sentito che saremmo ripartiti la mattina dopo ci ha accolti nel suo locale portandoci un’infinità di bocconcini al baccalà. Baccalà mantecato, cannelloni al baccalà, frittelle zucchine e baccalà, cestini di baccalà con gorgonzola e cipolle. Una meraviglia. Il tutto annaffiato da ottimo vino locale.
Emma G
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15 Settembre 2024
10,0