we were lucky to find, by chance, the tavern of flavors. the owners treated us with affection and professionalism, making us spend a pleasant evening full of excellent food. every dish was cooked with love, simple and tasty. they also offered us some homemade limoncello and delicious tiramisu. I recommend it to anyone who wants to spend a wonderful evening!
Melissa Tunno
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30 Marzo 2025
10,0
Piccola osteria che d’estate ha tanti posti all’esterno. Troverete una cucina di pesce validissima senza tanti fronzoli ma casalinga nell’accezione più positiva. Ad esempio noi abbiamo provato dei polipetti affogati invece che nella salsa di pomodoro o nei pelati, con un sughetto di olio, sugo di pomodorini freschi raccolto dopo la cottura escludendo le bucce e un po’ di peperoncino, senza aglio (buonissimi). Conto onestissimo, servizio celere ma soprattutto simpatia e accoglienza dei gestori: se provate a parlarci conoscerete delle belle persone che aggiungono un plus all’esperienza culinaria. Grazie e complimenti!
Umberto Di Luzio Paparatti
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27 Marzo 2025
10,0
Excellent, the staff was friendly and the food was made with locally sourced produce
Alexandru Damian
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21 Marzo 2025
10,0
Very nice experience. The food was really tasty and the staff was very friendly.
Diana Onea
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21 Marzo 2025
10,0
The best restaurant in Salerno! Very tasty food, carefully prepared. The staff is friendly!
Marius Daniel (MD)
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19 Marzo 2025
10,0
Very nice place
The staff is precise and tidy and clean
Fantastic dishes
Danilo Guacci
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15 Marzo 2025
10,0
Fantastico! :) Very nice staff, excellent food and great atmosphere!
Jasmin Birkel
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11 Marzo 2025
10,0
All good and freshly prepared, good first and second courses / desserts and limoncello prepared by them. Really all recommended. Fair price
Pietro Cusano
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02 Marzo 2025
10,0
A small Osteria just off the main road. It’s a family business with three generations- the Nonna still makes the lemoncilo- the digestive which is given in a bottle to enjoy at the end of the meal!
The speciality is of course seafood - from tuna to cod, squid, octopus, anchovies, prawns and mussels … and of course panchieri- the pasta of Campania region (it’s a big tubed pasta)
Service is efficient and friendly. The interaction between the family worthy of an Oscar.
The food is cooked in the kitchen which is easy to watch and enjoy
Overall a great place for seafood!
Alun Evans
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26 Febbraio 2025
10,0
Punteggio pieno per questo locale che nonostante sia piccolo e semplice ti porta e trasporta nella cucina e tradizione campana. Piatti con ottima materia prima e ben cucinati. Ottimo il servizio, e gentilissimi i proprietari. Cucina a vista che ti permette di seguire il cuoco durante la preparazione. Buono il rapporto qualità-prezzo. Consigliato sicuramente.
Maurizio891
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14 Gennaio 2025
10,0