Good and tasty dishes, excellent welcome from the owners.
Stefania Giada
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21 Settembre 2025
10,0
Typical Italian village spot... Cozy Riko and served by the owner!!!
Great price!!!
Alessandro Vizia
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18 Settembre 2025
10,0
A standard but well-maintained restaurant. The portions are more than adequate for the price, but unfortunately they lack a bit in taste (the lack of salt, to be precise). The service charge is perhaps a bit high for two breadsticks, the bread is stale, and the wait for a first course is about 30 to 40 minutes. The staff, however, is very friendly and helpful.
Federico Ponchio
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14 Settembre 2025
6,0
Nicola is a true host, he makes you feel at home, always available. It's impossible to resist the karaoke on the weekends.
simone migliorini
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08 Settembre 2025
10,0
We ate the grilled cockerel, good with French fries, a liter of 🍻 per person (for those who drink it), everything good we had a good time.
Giuseppina Meneghetti
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06 Settembre 2025
6,0
We ate very well. The portions were good and plentiful. We'll be back.
alessandra chinello
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27 Agosto 2025
10,0
Typical trattoria, simple dishes, home cooking and pizza, generous portions. Friendly and welcoming staff. Fast service. Adequate value for money.
LOREDANA BARZIZZA
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17 Agosto 2025
10,0
Good quality restaurant and pizzeria (pizza every day except Tuesdays), where the owner, Nicola, makes you feel at home. The first courses are excellent and plentiful, the second courses are good, the pizza is good, and the tiramisu is very good (I'd avoid the topping, which makes it too sweet).
alessandro maria pellegatta
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11 Agosto 2025
8,0
Ristorante, pizzeria (pizza tutti i giorni, tranne il martedì) di buona qualità dove il titolare Nicola ti fa sentire a casa. Ottimi ed abbondanti i primi buoni i secondi, buona la pizza, molto buono tiramisù (eviterei il topping che lo rende troppo dolce)
alessandro
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09 Maggio 2025
10,0
Pranzo in famiglia durante la settimana, ovviamente prenotato e per poter mangiare alla carta al telefono ci hanno consigliato di arrivare per le 13:15 per servirci il meglio possibile poiché lavorano tanto con gli operai ed il menu a prezzo fisso. Locale un po datato,ma piacevolissimo,mi sembrava di stare a casa di Nonna e di esser tornata piccina, personale squisito, Nicola simpaticissimo ci ha fatti sentire a casa, e la cameriera dai capelli rossi,molto solare e professionale.
Pranzo davvero molto molto buono,
Antipasto: Angus con pomodorini e rucola
Primo: bigoli al ragu d'anatra
Secondo: frittura mista bella asciutta e croccante e tagliata con rucola grana e pomodorini( non l'avrei coperta completamente con la rucola)e per finire tiramisu della casa.
Consiglio vivamente questo posto se si vuol esser coccolati e senza spendere una follia.( con 1 l di vino abbiamo speso sui 75€)
Torneremo di sera, ho notato che hanno tante pizza particolari e con vari impasti differenti.
Nb: venite belli affamati che le porzioni sono abbondanti😁
Maggie B
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15 Aprile 2025
8,0