Very nice and friendly atmosphere, friendly, helpful, and professional staff. The food is truly delicious and high-quality, both meat and fish. The desserts are also excellent.
Pietro Iotti
.
15 Novembre 2025
10,0
We had lunch, a quick meal but excellent service, very courteous and well-kept, a small but very nice place, a summer expanse in a beautiful green oasis, well-equipped and very tidy. We tasted the appetizers and a trio of first courses, the excellent and artisanal cured meats, the first courses were really really good. The prices are certainly not those of a tavern, they are too high, but if the service and all the accessories always remain like this, one is happy to pay a little difference because we ate really well. Well done.
Giangy Giangy (Giangy)
.
14 Novembre 2025
8,0
Recommended.
Maybe book in advance.
Alessandro Pezzi
.
12 Ottobre 2025
10,0
Nice and well-kept environment, courteous staff, menu with few dishes but cooked with care, I recommend it
Barbara Dazzi
.
01 Ottobre 2025
8,0
A lovely surprise.
We decided to exit the highway for lunch in Campegine and happened upon this osteria. We were greeted by friendly, qualified staff and the food was excellent. I never expected to find fish dishes; we didn't try them, but they looked very inviting.
Keep up the professionalism. WELL DONE!
Marco Mengacci
.
13 Settembre 2025
10,0
A delicious dinner with typical and tasty dishes from the Emilian tradition 👏👏👏
Really, congratulations! 3 highly recommended
Marco Di Lauro
.
30 Agosto 2025
8,0
Very nice place, well-maintained and tastefully decorated.
Both meat and fish dishes, with a limited selection that reflects freshness and seasonality. Truly good.
Very comprehensive wine list.
Friendly staff and fair prices.
We had a great time! A highly recommended place!
Nicola “Nick” L.
.
22 Agosto 2025
10,0
A guarantee, even if a little expensive.
Assunta Cirillo
.
22 Agosto 2025
10,0
Dino e Bea sono una coppia formidabile che frequentiamo...
mia moglie propone pranzo, vuoi rinunciare?
Dino accoglie ci mette in veranda vista giardino stupendo,
partiamo con un langhe brut(issimo) top,
minicrostino pesto di salsiccia e cipolla fritta è il benvenuto (aiutoooo)
spalla cotta di Pantanegra (lussuriosa) e polentine fritte antipasto,
io continuo a terra cappellettoni verdi al burro come da tradizione e lambrusco Vecchio Moro con 4 dita di schiuma e voli via, la moglie va al mare alici fritte bella porzione, siamo infrasettimanale e finiamo qui.
Alla BACCABIANCA tradizione , mare e monti e ogni tanto ritorniamo...
Grazie Bea e grazi Dino e staff cordiale e dinamico.
lele T
.
15 Luglio 2025
8,0
La chiamerei piuttosto che osteria, gioielleria.
Nulla da dire sulla qualità, ma spendere più di 40EUR a testa ed uscire con la fame, la prossima volta vado da McDonald's, almeno quando arrivo a casa non devo aprire il frigorifero dalla fame.
Ti portano piatti grandi come una ruota di una BMW con al centro un paio di cucchiai di riso( molto buono).
Lo gnocco fritto qualche pezzo con 4 fette di salumi ( molto buoni).
Visto l'andazzo del primo non mi sono azzardato a prendete il secondo.
Un pasto completo costa con vino e dolce 70 EUR.
Non credo ci tornerò.
Vito T
.
02 Giugno 2025
6,0